Последното издание на In Touch съобщава, че Брад и Дженифър

...
Последното издание на In Touch съобщава, че Брад и Дженифър
Коментари Харесай

Отново заедно? Брад и Дженифър ЖИВЕЯТ в Париж

Последното издание на In Touch оповестява, че Брад и Дженифър освен беседват още веднъж, само че и даже споделят общ мезонет в хотел във френската столица за изненада на всички почитатели и папараци.

Докато Анистън снима " Murder Mystery 2 ", бдителни феновете набързо схванаха, че някогашната й половинка е в същия град. " Не е по никакъв начин инцидентно, че и Брад, и Джен са в Париж едновременно. Двойката несъмнено възроди романтиката между тях... От месеци те даже споделят мезонет за 25 000 $ на вечер в Four Seasons George V ", споделя източник.

" Отношенията им са прелестни, само че към момента не желаят да ги обявяват. От време на време могат да бъдат засечени да излизат на открито, да вечерят в някое кафене или вървят на уроци по изобразяване даже. Но са доста, доста дискретни. А когато Джен работи, Брад запълва времето си със свои неща ", разяснява още вътрешният източник. 

Е, дали най-сетне фантазията на милиони почитатели ще се сбъдне и звездните артисти още веднъж ще възродят пламената си връзка, остава да забележим. Но ние несъмнено им стискаме палци!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР