Последният училищен звънец би за 72-ма абитуриенти, които тази година

...
Последният училищен звънец би за 72-ма абитуриенти, които тази година
Коментари Харесай

Кметът на Севлиево д-р Иванов към абитуриентите: Бъдете себе си, помнете научените уроци и избирайте по-трудните нива на Играта!

Последният учебен звънец би за 72-ма зрелостници, които тази година приключиха междинното си обучение в учебното заведение. Трите езикови паралелки (английски, съветски и немски) броиха до 12 на съответния език по време на изпращането, проведено от управлението на образователното заведение.

Кметът на Община Севлиево доктор Иван Иванов участва на формалната гала. Той им пожела на добър час, да бъдат себе си, да помнят научените уроци, да избира по-трудните равнища на играта Живот, да трансформират компликациите в победи, а фантазиите - в действителност. На всеки един от зрелостниците кметът персонално подари от името на Община Севлиево нещо, което да ги връща в родния град - албум на Севлиево и принадлежности, които ще им бъдат потребни по време на кандидатстването във висши образователни заведения на всички места по света

Директорът на учебното заведение господин Томев плисна менче, с цел да им върви по вода и ги изпрати с бащински упътвания. Зрелостниците сервираха цвета пред бюст-паметника на своя патрон Васил Левски в двора на учебното заведение, целунаха за финален път учебното знаме и на собствен ред благодариха на своите учители за времето, уроците и другарството.

Три бели гълъба бяха пуснати в небето над учебното заведение като знаци на здраве, мощ и сбъднати фантазии. Музикалната стратегия приключи с многолюдно хоро, в което се включиха възпитаници, родители, учители и посетители.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР