Последният сезон на приключенското риалити роди много страсти между участниците,

...
Последният сезон на приключенското риалити роди много страсти между участниците,
Коментари Харесай

Горещи страсти: Фейгин проговори за любовта с Георги и тайна...

Последният сезон на приключенското риалити роди доста пристрастености сред участниците, само че единствено някои от тях се трансфораха в обич и в действителния живот

Александра Фейгин няма по какъв начин да не пази единствено хубави мемоари от присъединяване си в " Игри на волята ", тъй като с изключение на играта и високия адреналин, там срещна и любовта в лицето на Георги. Двамата сега са на коледна вълна и се затрупват с обич и дарове.

" Хубаво ми е от време на време да оставам уединено със снега и да си върша, каквото си желая. Любовта дава убеденост и успокоение. С Жоро най-много си приказваме за спорта – кой накъде желае да се развива. Допълваме се в нещата от всекидневието и се разбираме. И двамата посвещаваме много време на спорта и по този метод се поддържаме.

Когато ни е мъчно се опитваме да се мотивираме един различен. Това ни бута единствено напред и нагоре ", това показа неотдавна в тв изявление за Нова тв фигуристката ни.

" Вярно е, че имам татуировка. Дори мога да кажа, че всеки един участник на олимпийските игри, на 90% си прави татуировка, тъй като от самото начало на кариерата си се борим за Олимпиадата. Лишаваме се от доста неща и желаеме да си оставим отпечатък от тези прелестни мемоари.

От " Игри на волята " ми останаха единствено хубави мемоари. Научих се на доста нови неща. Там израснах. Видях света и по-големите хора от мен – по какъв начин разсъждават и работят. И това ще ми помогне в бъдеще. Жоро към този момент се качва на кънките с мен. Много бързо схвана. На леда е значимо спокойствието. Защото когато има боязън, човек не може да се отпусне ", добави Фейгин.

" Обичам подаръците. Моите дарове се надявам да бъдат моите резултати, с които да развеселявам както околните си, по този начин и всички останали хора, които поддържат българския спорт ", безапелационна е чаровната спортистка, написа show.blitz.bg.





 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР