Последният албум, който Селена Гомес издаде, е Revival от 2015

...
Последният албум, който Селена Гомес издаде, е Revival от 2015
Коментари Харесай

Изненадата, която ни готви Селена Гомес

Последният албум, който Селена Гомес издаде, е Revival от 2015 година А последният сингъл, с който ни зарадва, е от преди две години. През това време певицата подчертава върху здравето и страстите си, оставяйки огромната сцена на назад във времето.

Но през днешния ден Гомес е подготвена за новото си завръщане , което идва по-късно от предстоящото и това прави нетърпението на почитателите й още по-голямо. От няколко месеца Селена загатва в профила си в Instagram, че работи по нова музика, само че към този момент сме сигурни, че ни е приготвила огромна изненада, и то напълно скоро.

Певицата и актриса разгласява в обществената мрежа кадър, който най-вероятно е от нов клип или пък от обложката на новия й албум .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez) на Окт 17, 2019 в 10:02 PDT

Снимката е в леко готически жанр, а описанието към нея е тъкмо като от текст на ария - " Очила с розови стъкла, всичките са изкривени ".
 Селена Гомес, Джъстин Бийбър и по какъв начин певицата разяснява сватбата на някогашния си
Реакцията на Селена Гомес след сватбата на Джъстин и Хейли Бийбър

Съжалява ли

Публикацията събра близо четири милиона лайкове за няма и ден, а скоро след нея Селена ни загатна да следим Spotify Amazon Music, с цел да разберем какво ни е приготвила.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez) на Окт 17, 2019 в 12:05 PDT

Още през лятото Селена показа в изявление с Джими Фелън, че е съвсем подготвена с новия си албум и й остават още няколко дребни неща за доизпипване. Явно към този момент и този развой е на финалната права и в този момент ни остава упованието дали новите песни ще дойдат довечера или пък другата седмица ...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР