Последните слухове около възможната операция на Путин дадоха повод да

...
Последните слухове около възможната операция на Путин дадоха повод да
Коментари Харесай

Адв. Марк Фейгин: Олигархът Ковалчук, а не Патрушев сменя Путин във властта

Последните клюки към вероятната интервенция на Путин дадоха мотив да се приказва за това на кого съветският президент ще трансферира властта в страната по това време. Често подобен човек се назовава секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев. Руският политически и публичен деятел Марк Фейгин се съмнява, че това ще бъде този човек, тъй като Путин нормално има вяра на хора, по-слаби от себе си.

„ Признавам, че това ще бъде някакъв неофициален надзор. Сред околните му неофициални лица това е Юрий Ковалчук, олигарх. Близък другар на татко му от доста години, от Санкт Петербург. Путин, в случай че е сигурен, че той няма да почине, само че просто би трябвало просто да контролирате обстановката за избран интервал от интервенцията, тогава той по-скоро ще се довери на персонален човек “, сподели Фейгин.

Именно Ковалчук, счита Фейгин, може да се трансформира в един тип преходна, номинална фигура. Всъщност не е толкоз значимо кой ще бъде, най-малко същият Медведев, тъй че този човек да реши въпроса:

„ Сега Ковалчук ​​е доста непосредствен с дъщерите на Путин, той също работи с тях. Казват, че даже седи на съвещания на FSO. FSO е склонен с Юрий Ковалчук ​​по някои въпроси, свързани с личността на президента. Това е такава степен на доверие, което не изисква публични позиции “.

Това повдига логически въпрос: какво може да чака Украйна от този човек. Марк Фейгин отбелязва, че братята Ковалчук ​​са много рационални хора, по-рационални от множеството от обкръжението на Путин и експлоатират доста разнообразни неща:

" Те имат REN TV. Половината от мрежата им е всевъзможен тип окултизъм, полети до Нибиру. Юрий Ковалчук ​​едва ли наподобява на човек, който прави такива неща, само че интензивно го експлоатира, всичко това е окултизъм. Следователно тези хора са непредвидими, на от една страна, от втора, коства ми се, те са на парите. А парите са рационално начало. За тях парите са по-важни от всичко друго. "

Според Фейгин тези хора евентуално ще изберат по-мека фигура, която ще им обезпечи гаранции: стопански, финансови и имунитет. Едва ли ще създадат неочаквани придвижвания като - да подкопаем целия свят. Според мен към момента не - декларира политикът.

Превод: Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР