Последните седмици служебният кабинет заявяваше, че ще внесе проект за

...
Последните седмици служебният кабинет заявяваше, че ще внесе проект за
Коментари Харесай

Гуцанов: Имаме разминаване с Радев - служебният кабинет проведе наказателна акция срещу хора, свързани с БСП

" Последните седмици служебният кабинет заявяваше, че ще внесе план за бюджет и бяхме доста сюрпризирани през днешния ден от госпожа Росица Велкова, когато сподели, че това няма да се случи. Не знаем на какво да имаме вяра - на това, което споделя, или на приказките в студиата ", разяснява пред Българска национална телевизия депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Борислав Гуцанов. Той добави, че министърката не е била безапелационна дали служебният кабинет желае да тегли нов дълг, с цел да купува военни самолети. 

" Българска социалистическа партия е изрично срещу закупуването на самолети, както бяхме и против заплащането на прекомерно огромна цена за Ф-16 - за нещо, което не сме получили. В обстановката, в която се намираме, би трябвало да се обезпечат минималните неща, от които се нуждае държавната стопанска система. Не е в този момент моментът да се превъоръжаваме. Да, това е значимо, разбирам го, тъй като и аз съм приключил военно учебно заведение. От Българска социалистическа партия успяхме да изкараме Народното събрание от неуместна обстановка. Не е обикновено 72 часа жителите да ни гледат и да ни подреждат пред тв приемника ", сподели още Гуцанов.

" Паметта на българина е  задоволително дълга и не трябва да бъде подценявана. За нещата, които споделят, че са създали от Политическа партия, ние работим още когато нямаше такава партия. Всички обществени оферти бяха направени от Георги Гьоков от Българска социалистическа партия. Редно е обществената комисия да бъде управлявана от Българска социалистическа партия. Това, което направиха от " смяната " по време на предизборната акция, не беше правилно. Социалната комисия приляга на партията ни поради всичко, което сме създали през последните години. Имаме разминаване с президента. Служебният кабинет организира наказателна акция против хора, свързани с Българска социалистическа партия и се възвръщат фрагменти на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Имаме съществени разминавания и с оръжията. Първите оферти, които прави служебният кабинет, са за въоръжаване и за пазаруване на Грипени ", добави Гуцанов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР