Черни облаци са надвиснали над DJ Дамян в първите дни

...
Черни облаци са надвиснали над DJ Дамян в първите дни
Коментари Харесай

Поп фолк певицата Ваня забременя от DJ Дамян, а той я заряза...

Черни облаци са надвиснали над DJ Дамян в първите дни на новата година. След плевел секс с половинката му Ваня точно на Нова година, може да се окаже, че ще става още веднъж татко.

Оказа се, че фолкпевицата е не запомнила да изпие противозачатъчните си хапчета и с самообладание осведоми Дамян чак на сутринта. " Снощи в бързината съм не запомнила да си изпия противозачатъчното и в случай че нещо... нали се сещаш, може да... ", споделя Вана на хитовия диджей.

Дамян не е толкоз благосклонен към възможната бременност на половинката си и твърдо ѝ декларира, че би трябвало да изтрие телефонния му номер и да не помни за него.

Всичко това се случва в занимателен скеч, който двамата разиграват за хилядите си фенове. А да не забравяме, че на Дамян това му е силата, откакто дълго време ни радваше с сходни хумористични хрумвания по времето на " Динамит ".

Дамян и Ваня са щастливи дружно, а това си проличава от техните фотоси и дългогодишно общуване. Той оказва помощ старателно на Ваня в избора ѝ на песни, а последната ѝ " Апокалипсис " се трансформира в един от шлагерите на към този момент отминалата си 2020 година



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР