Последните седмици се оказаха трудни за Шиба Ину (SHIB) ентусиастите,

...
Последните седмици се оказаха трудни за Шиба Ину (SHIB) ентусиастите,
Коментари Харесай

Шиба Ину: Почти 90% от притежателите на SHIB са на загуба

Последните седмици се оказаха сложни за Шиба Ину (SHIB) запалянковците, защото токенът означи забележителен спад, вследствие на което 82% от вложилите в плана претърпяха загуби - цената на техните дялове в този момент е по-ниска от първичната им инвестиция в щатски долари.

Според данни , получени от изследователската платформа IntoTheBlock, едвам 11% от притежателите на SHIB сега могат да се похвалят с печеливш портфейл. Други 6% са на границата на облагата, до момента в който болшинството от тях, 83%, се борят с неосъществени загуби.

По-нататъшният разбор разкрива, че обилни 77% от общото предложение на Шиба Ину в обращение се намират в портфейлите на вложители и значими притежатели с дял от най-малко 0.1% от наличните токени.

Положително е, че еднакъв % от адресите (70%) се падат на непоколебими, дълготрайни притежатели, които поддържат своите SHIB притежания повече от година. Приблизително 27% са държали своите токени в продължение на интервал от един до дванадесет месеца, като остават единствено 3%, които са придобили токена през последния месец.

Към момента на писането на публикацията SHIB се търгува на цена от $0.00000758, като демонстрира относително устойчиво показване за деня, само че 5% спад за последната седмица.

За разлика от това, при Шиба Ину се следи пореден спад в класирането по пазарна капитализация в показателя CoinMarketCap. Понастоящем тя заема 16-та позиция измежду най-ценните криптовалути на пазара, отразявайки 18% спад в цената през последния месец и над 5% загуби единствено за една седмица.

Според данни , събрани от IntoTheBlock, преобладаващите настроения в общността на плана са по-скоро “ “, като 3 знака алармират за мечи вероятности, до момента в който 2 остават неутрални, а 1 е бичи.

С сполучливото обновяване на Shibarium, “ “, изтъкнат участник в екосистемата на Шиба Ину, акцентира сериозната значимост на укрепването на приемането на меме монетата, потвърждавайки, че триумфът на общността зависи от това.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР