Последните събития в глобален мащаб тласнаха десетки бизнеси към дигитализацията.

...
Последните събития в глобален мащаб тласнаха десетки бизнеси към дигитализацията.
Коментари Харесай

Стартира уникална платформа за онлайн фитнес

Последните събития в световен мащаб тласнаха десетки бизнеси към дигитализацията. Фитнес промишлеността не прави изключение. Доказателство за това е новаторският онлайн портал за тренировки, който започва тази седмица – . Това е изцяло нова за България услуга!
Потребителите на ще могат да гледат тренировки онлайн, особено готови за тях! Заниманията ще бъдат водени от професионален треньор, който е авансово осведомен за всички елементи по отношение на клиента, неговите цели и опит. Именно спортуващият избира по кое време и къде да се състои тренировката!

Зад платформата стоят най-хубавите треньори в България както и екип от експерти, включващ нутриционисти, професионални спортисти и най-разпознаваемите персони във фитнес средите у нас.
дава късмет на хората от цялата страна да се възползват от опцията да упражняват с професионален инструктор! За нас е изключителна наслада, че можем да допринесем за увеличението на броя на спортуващите в страната!”– разясняват от екипа, който стои зад плана.



Тренировките в домашни условия могат да са също толкоз ползотворни, колкото и тези в залата. е подобаващ както за хората със стабилен състезателен стаж, по този начин и за изцяло начинаещите. Ако желаете да тествате сами платформата, !
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР