Последните няколко години наистина промениха много Били Айлиш. Това може

...
Последните няколко години наистина промениха много Били Айлиш. Това може
Коментари Харесай

Да поговорим за любовния живот на Били Айлиш! Какво точно се случва там?

Последните няколко години в действителност трансформираха доста Били Айлиш. Това може би е обикновено за човек, който е едвам на 18 година, само че макар възрастта си, тя не стопира да записва музика, а и да изрича гражданските си позиции. Резултатите са факт - тя е първият музикант, роден след 2000 година, който доближава до номер едно в класацията за продажби на албуми. 

Музика, облекла, дела, концерти... остава ли време на Били Айлиш и за нещо друго? В някои от песните си тя пее за обич, срещи и връзки. Затова няма по какъв начин да не се запитаме какво се случва в персоналния живот на певицата? 

Виж още: Гръм в парадайса: три години - толкоз продължи фамилното благополучие за Карди Би

По всичко проличава, че сега Били Айлиш не е във връзка, а в телевизионно предаване и показа, че не би споделяла такива неща обществено. " Дори не бих могла да си го показва. Понякога си мисля за хората, които вършат връзките си обществени - те се разделят, след това се събират... ", разсъждава певицата. Тя показа още, че не утвърждава концепцията други хора да имат отношение към връзката ѝ, тъй като те ще имат, въпреки и да не знаят прекалено много за нея.

Виж още: Лукс и жанр за милиони: Емили Ратайковски сподели дома си

Имена на някогашни гаджета също не са споенавани, до пред английския GQ през юни тази година тя повдигна малко завесата на персоналния си живот, споделяйки, че никой от някогашните ѝ не я е предиздвикал да се усеща мечтана. " Това е значимо за мен, имам възприятието, че в никакъв случай не съм била мечтана физически от никого ". " Причинявали са ми отвратителни неща, в никакъв случай не съм се чувствала мощна във връзката си. Само един път ми се случи в действителност и тогава се възползвах от добротата на този човек. Използвах го ", показа тогава тя. 

" Минаха към този момент месеци и никой към този момент не ме притегля. Не знам какво се случва ", признава Били.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР