Последните години определено не са леки за една от най-красивите

...
Последните години определено не са леки за една от най-красивите
Коментари Харесай

Златка Димитрова до болка откровена: За загубата на баща си, за едно неродено дете и любовта с Танев

Последните години несъмнено не са леки за една от най-красивите известни дами в България - Златка Димитрова. Когато влезе под светлините на прожекторите, името й беше синоним на съблазън, а тя закупи емблематичен статус. Много скоро над главата ѝ надвиснаха тъмни облаци с обвиняванията, че е част от войска девойки, които търсят лесната популярност. Но сълзите, нейните откровеност и истина за живота по време на престоя ѝ в къщата на Big Brother, трансформираха вечно визията ни за някогашната плеймейтка.

Сега, след четиригодишно безмълвие, в един динамичен пролетен ден, на брега на морето, Златка ни дава своя специалитет - честните диалози. Болката на една щерка, която не съумя да има финален диалог с татко си. Трагедията на една жена, която не съумя да избави нероденото си дете. Златка описа, че е имала прелестно детство, въпреки и живяла в семейство на разведени родители. Мечтата й била да стане доктор. Златка споделя, че татко й, който загуби, до момента в който бе в " Биг Брадър ", постоянно се прибирал в спомените и говорила с него насън. Искала да му каже " Прости ми! Обичам те! ".

Виж още:

Красавицата твърди, че не се срами от предишното, трябвало е да измине този път и да си научи уроците. Най-трудно ѝ било да не бъде толкоз доверчива и всеотдайна, изключително към хората, които не заслужават.

" Много съм се сблъсквала, доста съм страдала и плакала ", споделя Златка Димитрова пред Мон Дьо, само че е безапелационна, че не може да свикне с лицемерието и лъжите. Смята себе си за човек със мощно изразено възприятие за правдивост. Погнусена е от лъжите, които са писали за нея през годините. Една от тях гласяла: " Златка Димитрова умъртви детето си! ".

" В последна сметка ги осъдих. Това бе моето първо дете, което родих мъртво. Писанията бяха доста грозни. Срина ме освен душевен, само че и физически ", спомня си за този ужасяващ и сложен за нея миг.

С бащата на детето ѝ Миро са в отлични връзки, само че последната ѝ връзка – с фитнес инструкторът Кирил Танев била доста сложна, изключително в края. " Не съм говорила в никакъв случай за нашата разлъка. Истината е, че някой път би трябвало да си потегли, с цел да бъда оценена. За мен една връзка не може да се гради на ултиматуми, криене и неистини. Аз не съм подобен човек. С риск да нараня индивида до себе си ще му кажа цялата истина ", добавя тя.

Виж още:

Димитрова е научила за мъжете, че мъчно могат да живеят със мощни дами, не можели да си потъпчат егото. " Едно от най-трудните ми решения е да потегли без да съм била подготвена. Тръгнала съм си, тъй като по този начин ми е споделило моето сърце – че там не ми е мястото. Аз съм доста търпелива, само че кажа ли край – е същински край. Започвам да повеждам една борба сред разсъдъка и сърцето, а това е най-страшната ми борба. Последната такава победи моето схващане ", споделя Златка и споделя, че търси своята съвършена половинка, с която ще бъде като един пъзел. Категорична е, че ултиматумите и лъжите погребали връзката ѝ с Кирил Танев в един интервал.

На въпрос дали е сама тя дава отговор: " Аз в никакъв случай не съм сама, не обичам да бъда сама! За мъжа до мен ще ви опиша в миг, в който съм сигурна. Омръзна ми да бъда тази първичната, бързаща да показа щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила ще се опитам оптимално да скрия персоналния си живот ", описа още Златка Димитрова.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_dimitrova_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР