Последните две години се оказаха истинско предизвикателство за киното заради

...
Последните две години се оказаха истинско предизвикателство за киното заради
Коментари Харесай

Истината за 9-те милиона, които Ice Cube загуби

Последните две години се оказаха същинско предизвикателство за киното поради пандемията. Първоначално Холивуд безусловно спря да работи, а по-късно се изграждаха специфични предпазени балони, които никой от екипа не напускаше до края на фотосите.
 Ice Cube, комедията Oh Hell No, имунизацията и за какво рапърът е отказал 9 милиона $
Защо Ice Cube се отхвърли от 9 милиона

Ваксините ли още веднъж са основата

Това се оказа същинско предизвикателство, тъй като фотосите на един филм не престават най-малко няколко месеца. С появяването на имунизациите нещата се трансформираха и в един миг те станаха наложително изискване, с цел да получи някой артист роля във филм.

И по този начин, предходната година се появи информацията, че  Ice Cube е отказал да взе участие в комедията Oh Hell No дружно с Джак Блек. Причината - не е желал да си сложи ваксина. Нещо, което се твърдеше, че му е коствало 9 милиона $ хонорар.

Година по-късно разбираме и истината за случилото се. В подкаста Million Dollaz Worth of Game, Ice Cube в началото споделя, че в действителност е отказал ролята, с което пропуснал да забогатее с 9 милиона $. И да, тъй като не е желал да се имунизира.

По-късно в диалога обаче рапърът прави едно много значимо разяснение. А точно, че не е отказал ролята, тъй като не желае да се имунизира, а продуцентите не са му дали ролята. Но повода е същата - не е желал да се имунизира. 

С много вулгарни изрази Ice Cube твърди, че не желае да се имунизира и досега даже не се е разболявал от COVID-19, написа Variety.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР