Тази седмица всички бяхме (неприятно) изненадани от новината, че Джъстин

...
Тази седмица всички бяхме (неприятно) изненадани от новината, че Джъстин
Коментари Харесай

Звезди в ареста - защото Джъстин Тимбърлейк не е първият, оставен на топло

Тази седмица всички бяхме (неприятно) сюрпризирани от новината, че Джъстин Тимбърлейк е бил задържан за шофиране след приложимост на алкохол. Дни по-късно и рапърът Травис Скот прекара нощ в ареста поради непочтено държание на публично място, още веднъж по въздействието на алкохол.
 Пиян зад кормилото - по какъв начин се стигна до ареста на Джъстин Тимбърлейк
Пиян зад кормилото - по какъв начин се стигна до ареста на Джъстин Тимбърлейк

Проблеми за изпълнителя

По този мотив си припомняме за други известни персони, които също са нарушавали закона по един или различен метод и са били част от престъпната хроника. А арестантските им фотоси не престават да са едни от най-популярните. Ето и кои са те.
 Травис Скот

Травис Скот

Доналд Тръмп

Бившият американски президент стана първият в историята на страната, който бе разгласен за отговорен по няколко обвинявания. А преди да се стигне до правосъдното решение, то бе задържан не един път, а цели четири пъти. И по никакъв начин не наподобява удовлетворен от това.
 Снимка 670766

Джъстин Бийбър

И неговото нарушение пред закона е обвързвано с потребление на неразрешени вещества и сядане зад кормилото. През тъкмо 10 години изпълнителят попадна в ареста, само че излезе скоро по-късно против скромна парична сума. А на фотосите наподобява сякаш въобще не е бил обезпокоен от случилото се.
 Снимка 670770

Парис Хилтън

Милионерската наследница през днешния ден живее спокоен живот като майка на две деца, само че преди години изобщо не беше по този начин. През 2006 година бе първият й арест за шофиране под въздействието на опиати. Тогава шофьорската й брошура беше отнета, само че това не я спря да кара. по този начин през 2007 година се оказа зад решетките за близо месец.

А през 2010 година бе задържана и след това оповестена от съда за отговорна за владеене на марихуана и кокаин, откакто бе хваната да пуши в колата си с тогавашното си гадже.
 Снимка 670771

Бруно Марс

Да, и той не наподобява подобен човек, тъкмо като Джъстин Тимбърлейк, само че през 2010 година е задържан за владеене на кокаин в Лас Вегас. Успя да се измъкне обаче с 2000 $ санкция и 200 часа общественополезен труд.
 Снимка 670772

Линдзи Лоън

Актрисата има богато досие и нееднократно се е оказвала в ареста, по тази причина има и огромна сбирка от фотоси от там. През 2007 година е арестувана за пръв път за шофиране пияна, а единствено няколко седмици по-късно - да кара без брошура и за притежание на кокаин.

През 2010 година още веднъж попада зад решетките, тъй като пропуща правосъдно дело, с цел да бъде на кинофестивала в Кан. През 2011 година служителите на реда още веднъж поставят белезници на ръцете й след кражба на колие от бижутерия. през ноември 2012 е последният й арест за хипотетично нахлуване над жена в нощен клуб, напомня Daily Mail.
 Снимка 670776

 След ареста на Джъстин Тимбърлейк - какви са реакциите и следствията
След ареста на Джъстин Тимбърлейк - какви са реакциите и следствията

Семейни проблеми ли го доведоха дотук

Клои Кардашиян

Едната от сестрите Кардашиян попада в ареста през 2007 година също за шофиране в нетрезво положение. наказването й е общественополезен труд и присъединяване в стратегия за лекуване на алкохолизъм. След това обаче излежа 30 дни зад решетките поради неспазване на решението на съда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР