Последните дни минават под знака на нечуван скок на честота,

...
Последните дни минават под знака на нечуван скок на честота,
Коментари Харесай

Подготовка за квантов скок

Последните дни минават под знака на невиждан скок на периодичност, на която Земята трепти, а хората минават през непреживявани положения на здравословно, прочувствено и енергийно равнище. За да оцелеем и да бъдем част от прехода към новото по-добре време, имаме потребност от упътвания и насоки по какъв начин да се нагодим към новата периодичност. С тази цел  в неделя в Пловдив ще се организира лекция-семинар с практическа устременост с водещ доктор Емилия Караславова. 
Лекцията ѝ ще ни даде рядката опция да правим своето пригаждане и трансформиране след този квантовия скок, да бъдем готови за идващите такива; да повишим финия набор на своя енергопотенциал. В образованието ще бъдат включени физически, ментални и прочувствени способи.
Защо да разтеглим енергопотенциала си?

Количеството и качеството на Енергопотенциала (ЕП) дефинират нашите качества, разсъдък, здраве, мощност, опция да влияем на всичко/всеки към нас. Той работи доста по-мощно, когато желаеме да сме по-полезни на другите.
Всички присъстващи ще получат практическа помощ за промяна, доктор Караславова ще показа случаи от практиката си. 
Заявете своето присъединяване на следните ел. пощи: 
[email protected] 
[email protected].
Обмен: 33 лв.

Място на осъществяване: хотел, бул. " Кукленско шосе " 30
Дата: 30 юли, 17 ч. 
В цената на събитието е включен прибиотичен кетъринг на “Темперамент ”, а в края на семинара ще има щанд, където ще може да бъдат закупени занаятчийски пробиотични храни и питиета.

Линк към събитието ТУК.
Повече за лектора:
Д-р Емилия Караславова - Доброджалийска е лекар по медицина, доктор с две специалности и подготовка по здравна биостатистика. Управител е на „ Биомедицински разбори ”, компания за  научно-изследователска активност в разнообразни дялове на медицината, само че също по този начин и в региона на биологията, спорта, социологията, хранене, логика на психиката и други Д-р Караславова има над 170 изявления в наши и задгранични научни издания. Личните й ползи и търсения са свързани с езотерика и последните открития на квантовата физика. 
Запис от изявлението ни с доктор Емилия Караславова в LIVE В 8 СЪС Списание 8 виж.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР