Последните данни за разпространението на коронавируса:Последни новини около войната в

...
Последните данни за разпространението на коронавируса:Последни новини около войната в
Коментари Харесай

ОБЗОР: Авария в ПАВЕЦ “Чаира“, откриха труп на мъж в центъра на Пловдив

Последните данни за разпространяването на ковид:

Последни вести към войната в Украйна:

Автомобилите на Гугъл Street View стартират нова обиколка по българските пътища от на следващия ден.

Председателят на Политическа партия " Възраждане " Костадин Костадинов съобщи, че е евентуално партията му да внесе избор на съмнение против държавното управление.

Увеличава се и таванът за обезщетения на бизнеса поради скъпия ток. Това разгласи министър председателят Кирил Петков преди съвещанието на Министерски съвет.

Премиерът Кирил Петков предложи освобождението на Петя Първанова от поста на ръководител на организацията за бежанците поради незадоволителни резултати.

Мъж беше открит мъртъв на скамейка в пловдивски парк. Безжизненото тяло беше намерено тази заран до Сточна гара, научи TrafficNews .

На идното съвещание на Общински съвет ще бъде връчено оценката „ Почетен жител на град Пловдив “ на Валери Димитров.

От коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили пуснаха декларация за събитията към арестите на Бойко Борисов и държанието на изпълнителната власт.

Мащабна Opera Open с голям брой събития, ориентирани към разнообразни аудитории. Такава е програмата, показана от екипа на Държавна опера – Пловдив. Акцентите в летния конгрес бяха оповестени на специфична конференция с присъединяване на кмета Здравко Димитров и зам.-кмета по просвета Пламен Панов.

17-годишен е стрелял с револвер пред съда в Пловдив през вчерашния ден. Това стана ясно от полицията, откакто младежът е бил задържан за денонощие.

Дете пострада при злополука в село Столетово. По първични данни, към 12 ч. лек автомобил „ Фиат “ минал с несъобразена скорост около спрял рейс за проведен транспорт на възпитаници и блъснал пресичащо пътното платно 10-годишно момче.

Криминално проявен пловдивчанин бе арестуван за съзнателно провокиран пожар. В първите минути на вчерашния ден в полицията постъпило известие, че от горящи боклуци на ул. „ Фрезия “ е наранена изолацията на фасадата на близка постройка.

Мъж и жена са в болница след злополука през вчерашния ден в Пловдивско. Инцидентът е станал към 17.30 часа в сектора сред основен път Пловдив-Карлово и село Ръжево Конаре.

Община Пловдив ще подкрепи трите държавни културни института – Опера, Драматичен спектакъл и Куклен спектакъл, разгласи кметът Здравко Димитров.

България ще предложи в Европейски Съюз за понижаване на цените на газа, тока и всички артикули.

Има ли някаква връзка противозаконният арест на " Рашковото Министерство на вътрешните работи " със видеоконферетната среща на Борисов и Порошенко? Това попита Десислава Атанасова от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили по време на брифинг в Народното събрание.

Криминално проявеният Джамал през днешния ден се изправи пред съда в Пловдив, поради това, че преди две години в пазарджишкия затвор се е заканил с ликвидиране на чиновник от правосъдна защита.

След акция на чиновници на Оперативна програма „ Общинска защита “ и Общинска полиция бяха санкционирани велосипедисти, които карат по Главната улица.

Минималната работна заплата ще стане 710 лева от 1 април 2022 година, реши държавното управление.

Двама души са ранени при злополука в Пловдивско тази заран. Инцидентът е станал към 9.30 часа в сектора сред село Черничево и Хисаря. По предварителни данни, лек автомобил " Опел " с ямболска регистрация се блъснал в мантинели край жп прелез и застанал напречно на линиите.

Сериозен скандал в българската битка! Световната шампионка Биляна Дудова остана отвън състава за Европейското състезание.

Продължават и драмите в БФС. Централата изключи цели 104 клуба.

Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт против пловдивчанин, упрекнат за осъществено редовно домашно принуждение, закана с ликвидиране, побой и безчинство по отношение на жена, нейните родители и 11-годишният си наследник.

Катастрофа е стана през днешния ден сред селата Граф Игнатиево и Калояново. Две коли са се блъснали на отклонението за село Царимир.

Спецпрокуратурата е образувала досъдебно произвеждане против вицепремиера и министър на финансите Асен Василев за длъжностно закононарушение, това заяви вътрешният министър Бойко Рашков пред медиите. По-късно представителят на спецпрокуратурата опроверга информацията и съобщи, че от 2017-а година досъдебните производства се образуват за осъществени закононарушения, а не против съответни лица.

Авария стана в ПАВЕЦ " Чаира ". Инцидентът е станал няколко дни преди мощностите да бъдат пуснати в употреба след 3-годишен ремонт. За благополучие няма потърпевши хора и заплаха за околната среда.

Ще отпуснем 250 000 лева за вътрешен ремонт на постройката на Хуманитарната гимназия. Още на следващия ден ще изпратя бригади от „ Жилфонд”, с цел да открият какви са най-сериозните проблеми”, заяви кметът Здравко Димитров по време на публичното разискване на Бюджета на Община Пловдив за 2022 година

Андрей Гюров и Любомир Каримански са претендентите за шеф на Българска народна банка.

Повече зелени площи, велоалеи и някои забравени улични планове в Пловдив. Това бяха главните акценти от публичното разискване за Бюджет 2022, което продължи повече от 2 часа.

Пловдивчанката Златка Деянова прикани кмета и неговите заместници да оставят колите си за една седмица и да видят в какви рейсове се возят хората и каква услуга им се дава. Това стана по време на публичното разискване на бюджета.

Енергийният министър Александър Николов съобщи, че България може да заплаща газа в рубли.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР