Последни данни за разпростанението на коронавируса в България:Прочетете ощеАрестуваха побойника

...
Последни данни за разпростанението на коронавируса в България:Прочетете ощеАрестуваха побойника
Коментари Харесай

ОБЗОР: Пловдивски превозвач пред фалит, арестуваха бияча от Русе

Последни данни за разпростанението на ковид в България:
Прочетете още

Арестуваха побойника от Русе, който беше качен в клип по какъв начин бие безащитно момче. Оказа се, че най-малко 10 момчета са били бити от Джан Махмуд. 

През първите дни от домашния си арест прокурорският наследник от Перник Васил Михайлов е бил без електронна гривна. Това е открила инспекция, разпоредена от служебния правосъден министър Крум Зарков, заяви по bTV заместничката му Мария Павлова. Главният прокурор Иван Гешев изиска оставката на бащата на Васил Михайлов - прокурора Бисер Михайлов.

Огромно запушване се е образувало на Карловско шосе, в посока Пловдив. Десетки коли са попаднали в тапата и едвам пъплят, алармира четец на  TrafficNews.

Най-накрая отвориха кръговото на Водната палата. Демонтираха металните ограничители, които блокираха придвижването на кръговото до Водната палата в Пловдив. В момента трафикът по бул. " Марица– Юг " се реализира във всички направления, в това число с вероятни леви завои. Разкопаната пешеходна алея обаче остава заградена.

Окончателно е определен терен за създаване на Национална детска болница, който дава отговор на съвсем всички критерии, които са били сложени за съвременна европейска детска болница. Това разгласи здравният министър Асен Меджидиев на брифинг в Министерски съвет дружно с районният министър Иван Шишков. Теренът се намира в кв. “Овча купел ”.

Двама пияни водачи провокираха произшествия с материални вреди през вчерашния ден, оповестиха от ОДМВР - Пловдив.

Кабинетът утвърди план на закон за неплатежоспособност на физическите лица или закон за персоналния банкрут, съобщи министърът на правораздаването Крум Зарков на брифинг в Министерския съвет.

Движение за права и свободи стана следващата партия, която беше на съвещания за сформиране на ново държавно управление с президента.

Тежка злополука сред рейс и лек автомобил стана на пътя сред Овчарци и Сапарева баня. По първична информация двама са починали, заяви представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи Катя Табачка. Движението на моторни транспортни средства в този сектор от пътя е краткотрайно прекратено и в двете направления.

Сериозен пожар пламтя над Карлово. 

Катастрофа със умрял е станала на основен път София – Варна, в региона на село Сопот, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч.

Един от най-големите превозвачи в Пловдив „ Хеброс бус ” изпитва съществени компликации, освен да поддържа вътрешноградските рейсове, само че и тези по междуградските линии. Според чиновници на компанията компанията е пред банкрут и е въпрос на време Пловдив и региона да остане без превоз.

Два разнообразни правосъдни състава на Върховния административен съд анулираха решения на министъра на екологията, с които са спрени процедури за осъществяване на оценки за съгласуемост във връзка със градежа на автомагистрала „ Струма “.

Комисиите по външна политика и защита поддържаха проекторешенията на " Демократична България " и на ГЕРБ страната ни да даде военна помощ за Украйна. Тази поддръжка се показва в даването на оръжие, муниции и техниха. Беше решено също по този начин България да потърси опция това, което ще предоставим като военна поддръжка да бъде заместено с по-модерни мостри въоръжение от съдружниците ни в НАТО.

С гласове на депутатите от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия в парламентарната правна комисия бе признато предлагането за връщане на хартиената бюлетина. То бе импортирано от Българска социалистическа партия и утвърдено с 11 гласа " за " и 5 " срещу ".

Най-добрият български тенисист Григор Димитров си обезпечи мач против международния номер 1 испанеца Карлос Алкарас в осминафиналите на Мастърс шампионата в Париж. Българинът се оправи с 2:0 сета против Фабио Фонини от Италия. 

Шофьор блъсна момче с колело на централна улица в град Лясковец. Инцидентът е стана към 18:30 ч. през днешния ден.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР