Стамен Белчев ще продължи да бъде треньор на ЦСКА, ако

...
Стамен Белчев ще продължи да бъде треньор на ЦСКА, ако
Коментари Харесай

Обявиха при какво условие Стамен Белчев ще остане треньор на ЦСКА

Стамен Белчев ще продължи да бъде треньор на ЦСКА, в случай че извърши задачата си – класиране в Лига Европа. Това разкри изпълнителният шеф на „ алените “ Филип Филипов. Любопитно е, че през днешния ден Белчев има рожден ден. 
Прочетете още
„ Стамен Белчев има сложена цел. Дали ще е той идващия сезон ще се реши след края на сезона. Ако Стамен Белчев си реализира задачата, няма проблем да остане на работа. Затова сме му дали своят вот това доверие. Класиране в Лига Европа. Когато го назначихме за треньор. Само почит към него, тъй като той пое тима в деликатна и комплицирана обстановка, след промяната на Ел Маестро “, показа Филипов.

„ В момента имаме дисбаланс в тима, което не е загадка за никой. Имаме струпване на някои позиции, на други недостиг. Първата стъпка е да имаме уравновесен тим. Не можеш да даваш огромни пари и да привличаш съществени футболисти, когато има дисбаланс. Първо един уравновесен тим, а по-късно да се наблюдават футболисти с качества. Да си следваме тактиката и да изградим тим “, добави Филип Филипов.

Другият изпълнителен шеф Стоян Орманджиев съобщи: „ Ние като управление сме зад институцията треньор в ЦСКА. Треньорът би трябвало да има власт. Когато се съблюдава структурата и тактиката за игра може да се притеглят новите футболисти. ЦСКА би трябвало да играе преобладаващ жанр и по този начин може да селектираш играчи. Може да си направиш салдото. “

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР