Последната законна половинка на Благо Джизъса проговвори за краткия си

...
Последната законна половинка на Благо Джизъса проговвори за краткия си
Коментари Харесай

Бившата на Джизъса проговори: Благо хвърли око на Ивана още преди „Сървайвър”, на развода цъфна с нея!

Последната законна половинка на Благо Джизъса проговвори за късия си брак с някогашния футболист. Пред кореспондент на „ България през днешния ден ” велинградчанката показа, че се усеща чудесно след раздялата с някогашния си. Полина Спасова призна още, че няма нов мъж до себе си. А това, че я свързват със Симеон „ Белята ” не е истина.Той е неин братовчед.

Брюнетката показа още, че не желае нова връзка тъй като си е дала дребна отмора от брака с Благой.

Благо с Ивана 

 

А на въпроса какво мисли за новата на някогашния си тя дава отговор по този начин: „ Още преди да замине за „ Сървайвър ” той посещаваше клиниката на Ванко 1 и там се срещна с Ивана. Още тогава й хвърлил око, тъй като тя е много впечатляваща кокона. А като се върна на родна земя аз бях решила за развода. На делото дойде с нея, за мен това бе демонстрация на комплекс и не е мъжкарска постъпка. Хвана се с нея на инат на мен. Но тя е по-млада от него и е единствено едно дете на 21. И няма опит с живота и действителността. Пожелавам им да са щастливи! ”

„ Единственото нещо, което ми липсва са децата му. Свикнах с тях и ги скърбя, че са по този начин раздрани и комплицирани от метода, по който би трябвало да се срещат с безбройните му дами и любовните му романи. Жалко, че пред тях обиждаше  и мен и майките им. А това е неприемливо държание за един виновен татко и набожен в бога човек! ”

Автор: България през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР