Последната проверка на юношеския национален отбор на България до 19

...
Последната проверка на юношеския национален отбор на България до 19
Коментари Харесай

Приятелският мач между юношите до 19 години на България и Узбекистан беше прекратен

Последната инспекция на юношеския народен тим на България до 19 години на турска земя беше прекъсната на полувремето при резултат 1:0 за националите. Причина за края на приятелския мач беше проблем със съдийската бригада. Реферите, назначени за дуела, претърпяха пътно-транспортен случай и не съумяха да се явят в точния момент за началото на мача. След консултация сред двата отбора беше решено в ролята на арбитри да влязат хора от двата щаба. Така срещата в спортния комплекс в Алания въпреки всичко стартира, само че неспортменски изяви, най-много от страна на тима на Узбекистан, нажежиха ситуацията на терена. За да бъдат предотвратени по-сериозни произшествия и да не се рискува здравето на футболистите, на полувремето бе решено срещата да не бъде доиграна.

В първата си инспекция сред двата отбора преди четири дни съставът на Ангел Стойков реализира безапелационна победа с 2:0, а и в тези 45 минути сподели по-класна игра и поведе след попадение на капитана Денислав Ангелов.

Така България U19 приключи подготвителния си лагер в Турция с три триумфа в три мача и голова разлика 5:0.

Състав на България: Виктор Николов, Александър Ганчев, Станислав Работов, Кольо Станев, Димитър Жеков, Станислав Шопов, Кирил Киров, Димитър Стоянов, Мартин Атанасов, Мартин Петков, Денислав Ангелов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР