Последната песен на певицата Роксана достигна 6 милиона гледания само

...
Последната песен на певицата Роксана достигна 6 милиона гледания само
Коментари Харесай

Роксана вдига сватба през юни

Последната ария на певицата Роксана доближи 6 милиона гледания единствено за месец. По Народоосвободителна въстаническа армия тя описа за компликациите по пътя към славата.

Преди известно време Роксана претърпява интервенция поради киста на гласна струна. „ За мен това беше потрес. На 8 март следва първото ми присъединяване. Имам още месец до цялостното си възобновяване ”, споделя Роксана.

Тя прибавя, че хубавите неща за нея предстоят. Певицата ще подписа брак с индивида до себе си на 15 юни. Сватбата ще бъде във Велико Търново в наличието на най-близките. „ За първи път в живота си ще кажа с цялото си сърце да. Щастлива съм, че срещнах сродната си душа, прецизира тя.



Роксана има зад тила си други дване сполучливи брака, от които са и децата й Даниел и Сашко. В свое изявление певицата преди време показа, че точно връзката й с Неч била огромната обич, която от дълго време чакала. А първоначално най-голямо усещане й направило по какъв начин той се отнасял с децата й и приел Сашко като свое дете.

Роксана разяснява ѝ казусът с певицата Диона, която беше хваната да кара първокласен автомобил с позитивна проба за кокаин. „ Тя е доста рационален човек. Всички сме хора и бъркаме, значимо е да си взимаме поука. Диона беше смутена от случилото се ”, посочи Роксана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР