Последна точка, ръцете във въздуха и... още едни трофей, който

...
Последна точка, ръцете във въздуха и... още едни трофей, който
Коментари Харесай

Григор притежава три от... най-грозните трофеи в тениса

Последна точка, ръцете във въздуха и... още едни трофей, който ще ознаменува страхотното ти показване на корта и успеха в шампионата. Така наподобява фантазията на всеки един тенисист.

Следва гала по награждаване и хиляди овации, до момента в който в ръцете ти не се появи нещо... грозно, необичайно и по никакъв начин не наподобяващо на знак на триумфа. С ракетата знаеш по какъв начин би трябвало да дейстнаш, само че тази круша, перка от вентилатор или ваза какво прави в ръцете ти? Има шампионати, в които точно това е премията.

Оказва се, че скулпторите на купи в тениса от време на време изненадват не доста прелестно състезателите. Григор Димитров да вземем за пример е държал в ръцете си цели 3 от най-грозните титли.

Синсинати

Започваме с последния в сбирката му. Наградата от Синсинати е нещо като ваза, единствено че не напълно. Има си дръжки, които май подсказват, че е обърната назад.

Акапулко

Играеш 4 или 5 мача на високо равнище и получаваш... круша. Да, много е красива, само че за какво в нея се е забила... тенис топка? О, да! На тенис шампионат сме!

Стокхолм

Голяма сребърна топка. До тук добре, само че под " огромна " разбирайте голяма. Плюс това сложена на кубче, върху което са изписани имената на някогашните първенци. Само то разграничава трофея от апарат за опити по физика.

Париж

Градът на любовта, светлините, хубостта и... това извънредно дърво на финала на тенис шампионата.

Откритото състезание на Германия

Един от най-старите шампионати в света има един от... най-нелепите трофей. Всъщност, в случай че спечелите, ще би трябвало да обяснявате на приятелите си, че това във витрината не е вентилатор.

Корея

Още една ваза. Малко по-тумбеста и наподобяваща на урна, само че въпреки всичко - премия за достижения на корта.

Мадрид

Бухалка с шипове? Или новаторско оръжие против извънземни? И в действителност по какъв начин се театралничи с него?
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР