Последен уикенд за скиорите. Най-големите зимни курорти у нас обявиха,

...
Последен уикенд за скиорите. Най-големите зимни курорти у нас обявиха,
Коментари Харесай

Зимните курорти закриват ски сезона този уикенд


Последен уикенд за скиорите. Най-големите зимни курорти у нас оповестиха, че закриват ски сезона след великденските празници, съобщи Българска телеграфна агенция.

В Боровец и Банско ски сезонът ще бъде преустановен на 17 април, което значи, че на следващия ден е последният ден, в който феновете на зимния спорт могат да се пуснат по пистите.

В Пампорово ски зоната също остава отворена до 16 април в това число.

Дружеството " Витоша ски " разгласи, че заради неподходящи условия писта " Витошко лале 1 " приключва работа, като през днешния ден бе последният работен ден за сезона. Пистите " Меча поляна " и " Витоша Сноупарк " работиха до 14:00 ч. на Велика Събота.

От Планинската избавителна работа (ПСС) поучават през идващите дни хората да преценяват разходката си в природата с прогнозата на времето поради предстоящата смяна в метеорологичните условия.

Съществува заплаха от лавини заради внезапното стопляне на времето, предизвестяват още от ПСС. За утрешния ден планинските спасители предлагат туристите да вървят в планината сутринта, защото следобяд ще се заоблачи и се чакат превалявания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР