Посланиците на САЩ, Ирландия и Великобритания традиционно ще открият седмия

...
Посланиците на САЩ, Ирландия и Великобритания традиционно ще открият седмия
Коментари Харесай

Над 300 разновидности от повече от 100 марки на Уиски Фест София 2018

Посланиците на Съединени американски щати, Ирландия и Англия обичайно ще открият седмия WHISKEY FEST SOFIA на 26 октомври в Sofia Event Center, оповестиха уредниците. В продължение на 3 дни в столичния Paradise Center най-голямото и влиятелно уиски събитие в Централна и Източна Европа ще даде опция на хиляди ценители да избират сред повече от 100 марки и над 300 разновидности от изисканата напитка.

На тридневния уиски фестивал, който ще продължи до среднощ в неделя, посетителите ще избират измежду 30 щанда, на които ще се предлага палитра от страхотни марки, предопределени за изтънчения усет на същинските ценители. Специална зала е отделена за фенове на ром и коняк и за феновете на пури. Жива музика на терасата с необикновен саунд, съвременни и типичен уиски-коктейли, Пощенска кутия за Уиски Приказки са единствено част от празника, който ще продължи три дни и три нощи.
 whiskey-fest-sofia-1  whiskey-fest-sofia-3  whiskey-fest-sofia-5  whiskey-fest-sofia-4  whiskey-fest-sofia-6  whiskey-fest-sofia-2
Билетите за седмия Уиски Фест са в продажба онлайн на https://bilet.bg/bg/promoter/view/2432, до на следващия ден 25.10, след което могат да се купят и на входа на касите на самото събитие. Билетът за трите дни на феста коства 45.00 лева и с изключение на вход, включва 15 уиски заема, дегустационна чаша Glencairn (задължителен инструмент на професионалния уиски дегустатор), потребен указател с марките и дестилериите и бутилка вода. Предлага се и специфичен неделен билет на цена 30.00 лева Той дава достъп до фестивала на 28 октомври, както и 10 уиски заема, специфичната чаша Glencairn, указател и бутилка вода.

Организаторите на Уиски Фест предлагат да се пие доста вода по време на дегустациите и да не се употребява алкохол на гладно – за тази цел е проведен специфичен food corner. Дегустационната мярка на Уиски Фест София е половин унция – 15 мл., което е формалният фестивален уиски драм.

Посетителите могат да закупят специфични златни заеми, които ще им дадат опция да опитат извънредно редки и скъпи питиета. Една от изненадите на събитието са световноизвестни лектори, които идват от разнообразни кътчета на планетата, с цел да разкрият забавни елементи по време на 14 майсторски класове. Мария Силвестър, Кирил Ефремов, Димитър Калбуров, Кедъра и други звезди ще озарят феста в неделя с магията на Пощенската кутия за уиски приказки.

Уиски Фест още веднъж ще потвърди, че най-важно е да оставим диря за бъдещите генерации. За втора поредна година уредниците на Уиски Фест София и Екопак не престават самодейността „ Заедно в интерес на обществото и природата! “ По време на влиятелното събитие ще се организира лотария, която ще донесе на един щастливец неповторима сбирка от над 50 бутилки. Участието в благотворителната лотария е против ваучър от 5 лв.. Благородната идея на събитието е засаждане на дъбови насаждения в столицата за по-зелена София. Със средствата от томболата на миналогодишния Уиски Фест бяха засадени 500 дъбови дръвчета в „ Новата гора “ на София – план, чиято цел е засаждането на 120 000 дървета, които ще останат епохи след нас.

Пълната стратегия и спомагателна информация за Уиски Фест София 2018 ще намерите на www.whiskeyfestsofia.bg и https://www.facebook.com/whiskeyfestsofia.

Всички удоволствия, които предлага Уиски Фест, са налични единствено за пълнолетни. Организаторите и формалните представители на марките молят: Консумирай отговорно! www.konsumirai-otgovorno.bg
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР