Докато управляващите продължават да са във възторг от броя на

...
Докато управляващите продължават да са във възторг от броя на
Коментари Харесай

Полетите към летище Бургас са увеличават, но проблемите за летния сезон също се множат

Докато ръководещите не престават да са във екстаз от броя на дестинациите на летище Бургас от 25 страни , ние подсещаме за изоставащите ограничения свързани с подобряването на средата за първокласен туризъм.

Подробният взор към възходящия туризъм в Бургас и Южното Черноморие разкрива и надълбоко вкоренени проблеми , които се нуждаят от неотложно внимание. Сред главните провокации е обезпечаването на бърза и съответна здравна помощ . Задръстванията през летния сезон постоянно водят до усложнения в достигането на незабавни случаи, като колите за спешна помощ от време на време са принудени да чакат часове , с цел да преминат през трафика. Тази мудна реакция може да бъде сериозна при незабавни медицински обстановки , изключително при случаи на удавяне.

По данни броят на смъртните случаи от удавяне в района остава обезпокоителен. През последните години всяко лято броят на жертвите е доста висок , като при мъртво неспокойствие от време на време се случва да има по няколко удавени в границите на единствено на един ден. Това подчертава нуждата от по-добро наблюдаване и избавителни ограничения по плажовете.

Друг важен проблем е обвързван с използването на алкохол и опиати измежду туристите, което в допълнение усложнява обстановката. Пороците водят освен до здравни опасности , само че и до нарастване на насилието и случаите на публични места. Тези фактори отслабват публичната сигурност и подкопават имиджа на района като безвредна и приветлива дестинация.

Ангажиментът за усъвършенстване на инфраструктурата и медицинските услуги е сериозен за попречване на тези проблеми. Необходими са съответни начинания за разширение на незабавните пътища , увеличение на броя на спасителите по плажовете и възстановяване на стратегиите за предварителна защита на зависимости . Само по този начин растежът на туризма в района може да бъде резистентен и да донесе изгоди за всички участници .

Делян Иванов: Множествената склероза постепенно ме инвалидизира, само че се надявам да събера средства за лекуване в Москва

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР