Посланикът на Великобритания у нас Ема Хопкинс изрази благодарността на

...
Посланикът на Великобритания у нас Ема Хопкинс изрази благодарността на
Коментари Харесай

Британският посланик благодари за реакцията ни по случая Скрипал

Посланикът на Англия у нас Ема Хопкинс изрази благодарността на страната си за придприетите от нас ограничения по случая "Скрипал ".

"Разбираме, че има доста страни като България, които заради стопански, географски и енергийни съображения е доста мъчно да вземат решение за крайни стъпки против Москва. Не можем да настояваме за заставане на наша страна. Но България участва в тази реакция на интернационално ниво, за което сме признателни. Не желаеме да се върнем в ерата на Студената война. Трябва дружно да се надигнем, с цел да има пренастройване на интернационалния ред и Русия още веднъж да се върне на масата на договарянията, съобщи Хопкинс пред NOVA.

Хопкинс удостовери, че страната й има съществени съдебно-медицински доказателства, правени в самостоятелни лаборатории, че Сергей Скрипал е токсичен от Кремъл.

"Този случай е единствено детайл от поредност похищения от страна на Русия. Тя непрестанно нарушава правото - организира хакерски атаки, смъкна аероплан в Украйна, меси се в Черна гора... Ние повече няма да поносим сходни неща ", сподели още дипломат Хопкинс.

Тя акцентира, че страната й има доказателства и за това, че в последните 10 години Москва "развива своята дарба да употребява нервно-паралитични субстанции за убийства по цялостен свят”.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР