Посланикът на Хърватия Нейно превъзходителство Лйерка Алайбек е много щастлива

...
Посланикът на Хърватия Нейно превъзходителство Лйерка Алайбек е много щастлива
Коментари Харесай

Посланикът на Хърватия: Ние сме кралете на продълженията

Посланикът на Хърватия Нейно превъзходителство Лйерка Алайбек е доста щастлива от класирането на отбора на край на международното състезание по футбол в Русия.

" Ватрените " победиха с 2:1 след продължения Англия и по този начин на 15 юли ще се изправят против Франция в опит да завоюват първата си международна купа.
Полуфинални страсти с марка " Хърватия " (ВИДЕО) "Ватрените " се любуват на най-големия триумф във футболната си история
" Много се веселя, че всичките ни другари в България са за Хърватия. Беше извънредно тежък мач. Англичаните бяха доста добър съперник, само че и в предходните мачове имахме тежки съперници. Въпреки това Хърватия съумя да стигне до успеха във всеки един мач. Имаме обособени положителни играчи, само че нашият селекционер е съумял да направи един извънреден тим, който е и духовно обвързван. ", сподели Нейно превъзходителство в студиото на " Тази заран ".

" Ние сме крале на продълженията, само че се надявам, че този път ще успеем да стигнем до успеха в 90 минути ", добави тя.
Героите на Хърватия пяха и танцуваха върху масите (ВИДЕО) Финалистите на международното състезание честваха по балкански
" Държавата не поддържа финансово националния тим, тъкмо както е в България. Нашият футбол се финансира от билетите, от разнообразни дарения, от УЕФА, както и от общностите. Ние сме една спортна нация. На предходната олимпиада спечелихме 10 медала, от които 5 златни. Това е нещо необикновено ", добави тя.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР