Посланието бе прочетено от зам.-председателя на Националния съвет Филиз Хюсменова

...
Посланието бе прочетено от зам.-председателя на Националния съвет Филиз Хюсменова
Коментари Харесай

Доган: Всяко посегателство срещу лидера на ДПС е посегателство срещу партията и избирателите му

Посланието бе прочетено от зам.-председателя на Националния съвет Филиз Хюсменова пред участниците в отбелязването на годишнина от майските събития през 1989 година и почитането на героите на демокрацията по време на така наречен " възродителен развой " в с. Медовец.

" Искам да споделя с вас са моите паники и терзания от най-новите изкривени форми на демокрацията в България. Има политически сили, които основават нови разграничителни линии и целеустремено подклаждат езика на омразата. Една от ясните цели на тази разрушителна активност още веднъж е Движение за права и свободи и неговия ръководител господин Мустафа Карадайъ. Искам ясно да заявя: Всяко посягане против ръководителя на Движение за права и свободи е посягане против Движение за права и свободи и неговите гласоподаватели. Движение за права и свободи би трябвало да устои на политическите обрати на времето! А нашият ръководител господин Мустафа Карадайъ да продължава да ни съставлява решително, рационално и перспективно ", декларира в посланието си Ахмед Доган.



Позицията на почетния ръководител на Движение за права и свободи идва ден откакто Радостин Василев от " Продължаваме промяната " популяризира запис от съвещание на Националния съвет на партията. " На Карадайъ ще му сменят главата. До 4-5 седмици ще има нов ръководител на Движение за права и свободи ", споделя глас, за който се твърди, че е на Настимир Ананиев.

В словото си на възпоменателния протест в Медовец водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ уточни, че трите съществени управляващи у нас не действат, липсват и евросредствата по оперативните стратегии и по Плана за възобновяване и резистентност.

" И на фона на цялото това нещо видяхме по какъв начин една част от хората, които желаят да обитават в терена на политиката за персонални ползи какви съвещания организират , какви са им диалозите, какви са им задачите. Но, за жалост, цената се заплаща от българския народ. Компетентните държавни органи може би в тази обстановка би трябвало и те да си влязат в ролята ", уточни Карадайъ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР