Посещенията на мобилни полицейски екипи по малките населени места в

...
Посещенията на мобилни полицейски екипи по малките населени места в
Коментари Харесай

Предколеден полицейски щурм: Униформени влизат в 23 пловдивс...

Посещенията на мобилни полицейски екипи по дребните обитаеми места в Пловдивско не престават и през декември. Графикът на плануваните срещи през идващия месец включва общо 23 села в региона. Мобилните екипи ще влязат първо в селата Цар Калоян, Руен, Гълъбово, Златитрап, Брестовица и Скобелево. Това ще се случи на 1 декември. Шест дни по-късно, на 7 декември, униформените ще бъдат в Ахматово, Богданица, Патриарх Евтимово, Виница, Татарево и Поройна. 

На 14 декември мобилните полицейски екипи ще посетят селата Бегунци, Климент, Певците, Красново и Песнопой. Последните срещи ще бъдат малко преди коледните празници - на 21 декември.  Тогава ще има екипи в Маноле, Ясно поле, Манолско Конаре, Тюркмен, Сърнегор и Борец.

Припомняме, че в състава на мобилните екипи влизат инспектори от охранителна,  криминална и икономическа полиция. Те организират планувани срещи с кметовете и жителите на дребните и отдалечени обитаеми места в Пловдивска област, в които няма непрекъснато полицейско наличие.

Организацията с изнесените приемни има за цел да увеличи успеваемостта от битката против битовата престъпност, както и да обезпечи опазването на публичния ред. Същевременно хората имат опция да алармират за нарушавания. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР