Посещението, което се случва днес в България, на много държави

...
Посещението, което се случва днес в България, на много държави
Коментари Харесай

Иво Инджев: Много държави днес ни завиждат за посещението на Зеленски

Посещението, което се случва през днешния ден в България, на доста страни по света им се желае да беше при тях. Но се случи на нас. Щеше да е извънредно, в случай че не бяхме научили от непознатите медии с близо година забавяне, че точно България е избавила в първия стадий на войната Украйна с най-необходимото, от което е имало потребност, с цел да се отбрани от неочакваната съветска експанзия. 

Това разяснява пред бТВ журналистът Иво Инджев. 

Това посещаване е значимо за нас, тъй като това слага страната ни в един тим на страните в света, в които се цени свободата, държавните граници, демокрацията. А във вътрешен проект - че беше подкрепено евро-атлантическото болшинство в България, което са вперени очите на целия либерален свят. Зеленски не отива на инцидентни места. Избира си да върви в страни, които той дефинира като значими за идеята, к оято Украйна пази с кръвта си, уточни той.

Енергийната взаимозависимост на България от Русия е съответната цел на Кремъл по отношение на нас. А ние можем да я отхвърлим. Днес беше направена същинска стъпка към това да сме самостоятелни, разяснява той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР