Португалският футболист на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш възнамерява да се

...
Португалският футболист на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш възнамерява да се
Коментари Харесай

Фернандеш вярва в успеха при визитата на Галатасарай

Португалският футболист на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш има намерение да се наслаждения на враждебната атмосфера при гостуването на Галатасарай в сряда вечер в дуел от груповата фаза на Шампионската лига, а " алените дяволи " се надяват да запазят възможностите си за продължение в идната фаза.

Загуба за Манчестър Юнайтед в Истанбул ще значи несъмнено отпадане от шампионата, защото след трите позволени проваляне от четири срещи досега отборът заема четвърто, последно място във краткотрайното класиране в група А с 3 точки. Лидерът Байерн Мюнхен има 12 точки, вторият Копенхаген и третият Галатасарай имат по 4 точки в актива си.

" Трябва да спечелим двата си оставащи мача, с цел да имаме шансове. Знаем, че ще бъде тежко, само че ние би трябвало да имаме вяра, че можем да успеем, тъй като сме го правили преди в сложни обстановки. Преминавали сме през комплицирани интервали, тъй че би трябвало да го създадем още веднъж ", разяснява Фернандеш.

Попитан за отражението на успеха с 3:0 над Евертън преди гостуването в Турция, португалският футболист съобщи: " Винаги сме уверени, тъй като сме наясно с качествата, които имаме в тима. Очевидно от време на време не постигаш резултатите, които искаш, само че ние сме уверени, тъй като имаме вяра в отбора, в играчите и процеса, през който прекосяваме. Знаем, че това е втората ни година с този управител, тъй че някои неща би трябвало да се получават по-добре и би трябвало да подобряваме представянето си при гостуванията, с цел да печелим мачове. "

Манчестър Юнайтес загуби с 2:3 семейството си против Галатасарай през предишния месец, а в този момент ще играе при атмосфера, считана за една от най-застрашаващите за гостите в Европа. Фернандес обаче има вяра, че това се помогне на " алените дяволи ", вместо да ги стресне.

" Готови сме за това. Мечтаем още от деца да играем в сходни срещи. Очаква ни страхотна атмосфера. Аз като футболист обичам да играя на сходни атмосфери, тъй като това те стимулира още повече. Знам също по този начин, че нашите последователи, също ще ни окажат поддръжка. Всеки би трябвало да направи крачка напред и да отбрани мястото си в тима ", съобщи още Бруно Фернандеш./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР