Португалският футболист Жордао Кардозо подписа договор с Черно море, съобщи

...
Португалският футболист Жордао Кардозо подписа договор с Черно море, съобщи
Коментари Харесай

Португалец подписа с Черно море, защитник от Кабо Верде на проби в отбора

Португалският футболист Жордао Кардозо подписа контракт с Черно море, заяви през днешния ден при първото занятие на тима от предсезонната подготовка наставникът на отбора Илиан Илиев. Той добави, че на проби в Черно море е централен бранител от Кабо Верде, който е играл във втора лига в Португалия. Отборът търси още един централен бранител, ляв бек, халф и вероятно нападател, при изискване, че българският футболист, с който говорихме, откаже да пристигна при нас, уточни Илиев. Той добави, че отборът търси и вратар, тъй като на този пост би трябвало да има трима играчи.

Илиев напомни, че Мартин Минчев е в националния тим, Иван Дюлгеров е получил малко отмора. Георги Божилов не е подготвен за началото на подготовката. Няма проблем той да остане в тима, само че въпросът е първо да си оправи ахилеса, разяснява Илиев. Играчът е направил ново инфектиране преди към седмица и към 24 юни би трябвало да му свърши физиотерапията и да стане ясно подготвен ли е да стартира с тима в Банско или ще се причисли към отбора тук, сподели експертът.

Черно море ще се готви във Варна до 15 юни, а ден по-късно отпътува за Банско, където ще се състои и главната част от подготовката. Отборът се завръща от лагера на 28 юни, а до началото на шампионата ще тренира във Варна.
Треньорът Илиан Илиев възнамерява седем контроли по време на подготовката. Първата е против отбора на Черноморец /Балчик/ на 15 юни, а за 19 и 24 юни се търси противник. На 26 юни Черно море ще играе с Ботев /Враца/, а за 3 юли са планувани две контроли. Единият противник е Виторул /Румъния/, като се търси тим за втората инспекция. Последната контрола е против отбора на Дунав /Русе/ на 6 юли, когато ще е и формалното показване на тима за сезон 2019/2020 година

СНИМКА: Официален уебсайт на Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР