Португалската звезда на Милан - Рафаел Леао, може да се

...
Португалската звезда на Милан - Рафаел Леао, може да се
Коментари Харесай

Английски гранд изкушава с милионите си голямата звезда на Милан

Португалската звезда на Милан - Рафаел Леао, може да се озове в Манчестър Сити от идващия сезон, съгласно италианския публицист Никола Скира.

Той твърди, че „ жителите “ са влезнали в контакт с сътрудника на крилото - Хорхе Мендес, само че „ росонерите “ са непоклатими за цената на своята перла в офанзивата. Смята се, че управлението не би седнало на масата за договаряния против по-малко от €70 млн.

Леао от скоро води договаряния за нов контракт с италианския гранд с оглед обстоятелството, че се трансформира във водеща фигура в офанзивата. 22-годишният нападател желае по €4,5 млн. на сезон.

Нашата оценка е, че португалският национал ще остане на „ Сан Сиро “ още известно време, тъй като конкуренцията в Сити на неговия пост е убийствена. Там са рекордната покупка Джак Грийлиш, както и Рахим Стърлинг. Нерядко в тази зона виждаме да играе и Фил Фоудън, тъй че Рафа Леао би трябвало доста добре да реши опциите си, в случай че желае в края на годината да играе с Португалия на Световното състезание в Катар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР