Португалската моделка Сара Сампайо ще съди френското списание Lui, което

...
Португалската моделка Сара Сампайо ще съди френското списание Lui, което
Коментари Харесай

Сара Сампайо се разсърди

Португалската моделка Сара Сампайо ще съди френското списание Lui, което на корицата си е разгласило нейна разголена фотография. Причината е, че 26-годишната хубавица не е дала единодушието си.

Списанието постоянно пуска корици с моделки, голи до кръста. Сара се съгласила да взе участие в есенната фотосесия на списанието, само че при изискване, че няма изцяло да се разголва.

Изданието се съгласило, а организацията на моделката даже не упорствала за подписването на контракт. Но фотографията на корицата не отговаряла на контрактуваното.

 Снимка 237870

" Въпреки предизвестието, че не се фотографирам топлес, върху мен бе оказван неотстъпчив напън. Постоянно ме питаха за какво не желая да демонстрира зърната си или да показвам гърдите си. През цялото време на фотосесията аз повтарях совите условия. Прикривах се както можех. Но най-после след фотосесията забелязах фотоси с оголени елементи на моето тяло, които не желаех да се демонстрират и които попаднаха инцидентно в кадър. Помолих да ги махнат и ме увериха, че тези фрагменти няма да се употребяват. В последна сметка списанието излъга и разгласява корица с разголена моя гърда, която очевидно опонираше на съглашението ", написа португалската манекенка в Инстаграм.

Сампайо призна, че това не е първият случай, когато върху нея се оказва напън след отхвърли й да се разсъблича на фотосесиите.

Сега " ангелът " на известната марка Victoria`s Secret приготвя правосъдния иск към списанието.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР