Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо се завръща в групата на

...
Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо се завръща в групата на
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо се завръща в групата на Манчестър Юнайтед

Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо се завръща в групата на Манчестър Юнайтед за семейството на Шериф Тираспол в среща от шампионата Лига Европа.

Роналдо пропусна последния дуел на " алените дяволи " във Висшата лига против Челси, откакто бе изваден от състава по решение на наставника Ерик загар Хаг поради дейностите на португалеца по време на мача с Тотнъм, когато той отхвърли да влезе в игра, а също така си и потегли прибързано от стадиона.

" Не мисля, че обстановката е сложна за схващане и към този момент отговорих на доста въпроси към нея. Роналдо е в групата за мача с Шериф. Той бе навън за един мач и в този момент е върнат в състава, както нормално. Не мисля, че има какво повече да кажа по този въпрос. Смятам, че през предходната седмица се приказва задоволително и бяха показани всички гледни точки. Сега би трябвало да се фокусираме върху мача на следващия ден. Той е доста значим за нас, тъй като желаеме да спечелим групата. Това е задачата ни ", съобщи нидерландският ментор на Юнайтед.

В същото време навън за дуела против Шериф е Рафаел Варан, който получи контузия против Челси и ще бъде отвън сметките до Световното състезание в Катар, само че Тен Хаг успокои, че травмата на французина не е сериозна и прогнозите са, че той ще бъде на линия за Мондиала.

" Рафа Варан не е в групата за мача с Шериф. Той ще бъде навън до международното състезание, тъй че не чакам да вземе присъединяване в идния блок от мачове. Мисля, че прогнозата за него е добра и той ще може да се възвърне за международното, само че още е рано да се каже. Трябва да забележим по какъв начин се развива обстановката и по какъв начин върви рехабилитацията му ", съобщи Ерик загар Хаг.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР