Порто, Лудогорец и Флотски Арсенал с първи загуби в Аматьорската

...
Порто, Лудогорец и Флотски Арсенал с първи загуби в Аматьорската
Коментари Харесай

Порто, Лудогорец и Флотски Арсенал с първи загуби в АМФЛ-Варна

Порто, Лудогорец и Флотски Арсенал с първи загуби в Аматьорската мини футболна лига-Варна. Ето и какво се случи през миналата седмица в петте лиги:

Premier лига
АМФК Лудата тайфа нанесе първа загуба на първенеца в Premier лигата на АМФЛ-Варна Порто-Ди Ес, надигравайки го с 5:4 в дуел от 8-ия кръг. Стоянов се разписа два пъти, а по един път това сториха Петков, Карагеоргиев и Петров. Андонов, Пецата, Атанасов и Стефанов вкараха за водача във краткотрайното класиране.
МФК Монтана излезе на втора позиция във краткотрайното класиране след победа с 3:1 над МФК Тича. Головете за триумфа осъществиха Георгиев, Ганчев и Калкана, а за противника дежурното си попадение вкара Станчев.
МФК Балерини би със 7:3 Интернационал. Монката и Кадир забиха по две попадения за бронзовия медалист от предишния сезон, а по едно прибавиха - Николов, Йовчев и Монев. За изгубилия отбор вкараха Николаев, Хълми и Диев.
The Unity се оправи с Атлетик Провадия, надделявайки с 5:3. Калудов блесна с хеттрик, а по един гол прибавиха Пенев и Бен. За провадийци точни бяха Николов (2) и Венков.

Лига 1
ZARAFA Team поведе класирането в Лига 1, откакто нанесе първо проваляне на Лудогорец Доброплодно. Успехът с 3:1 е седми следващ за отбора, който е без изгубена точка до момента. Иванов на два пъти и Добрев вкараха за новия водач, а за " орлите " се разписа Даскалов.
МФК Пекарни Чочо пък разруши Castalia с 11:5. С четири гола се регистрира Димитров, по три прибавиха Илиев и Алексиев, а един - Мустафов. За противника Коцето осъществя хеттрик, а Петров порази два пъти противниковата мрежа.
ФК Валекс би с 8:3 МФК Импакт Варна в Лига 1. Симеонов и Лозанов забиха по три гола, а по един прибавиха Кожухаров и Кузманов. За Импакт точни бяха Кико (2) и Иванов.
МФК Монтана разруши Спейс Тийм с 11:3. Над всички бе Жеков, който заби седем попадения, а Митев и Стария - по две. За " космонавтите " яни се разписа два пъти, а един път - Букоев.
Арарат излъга ФК Устрем с 6:5, като на полувремето губеше с 3:4, а победното попадение бе осъществено две минути преди края. По два гола за триумфа вкараха Тахмисян и Ангътян, а по един - Цветков и Белолипетский. За Устрем осъществиха Попов (2), Нико, Атанасов и Йорданов.

Лига 2
Gossip Bar нанесе първа загуба на Флотски Арсенал в Лига 2, надделявайки с 5:3. Хеттрик осъществя Давидов, а с по едно попадение се регистрираха Монката и GAZZA. За водача точни бяха Михайлов, Иванов и Боев.
Тангра се приближи на три точки от първото място в класирането, откакто победи с 6:1 АФК Спартан. Добеца и Георгиев осъществиха по два гола, а по един прибавиха Николов и Кардашев. За противника прецизен бе КИРЯКА, който откри резултата.
Devils записа безапелационен триумф с 9:1 над Динамо Варна. По два пъти точни бяха Митко, Йорданов и Борко, а по един път - Касабов, Димитров и Иванов. Почетното попадение бе дело на Иванов.
Red Partners би със 7:4 iGaming. Цели пет попадения заби Светли, а по един път точни бяха Сашето и Петков. За " геймърите " се разписаха Неделчев, Атанасов, БАТ МИШО и Петров.
Мачкай Гришо и Сборката направиха 3:3. Дуков, Марков и Асад осъществиха за тима с почитатели на тенисиста Григор Димитров, а за противника означиха Иванов на два пъти и Чете.

Лига 3
АМФК Лудата тайфа разруши с 16:2 Ураган Невша и е отпред на класирането. Шест гола вкара Недев, четири добави Ицо, два добави Костадинов, а по един път точни бяха Василев, Замера и Дичо, а Чефо порази личната си мрежа. За Ураган осъществиха ПАЧЕТО и Жиката.
Fratelli надигра с 6:5 Пластхим (Аксаково). Димитров се разписа два пъти, а останалите попадения за " братята " бяха дело на Атанасов, Мишо, Събев и Николов. Петима футболисти вкараха за противника - Помпата, Коев, Костадинов, Атанасов и Димитров.
Вино и мезе реализира трета поредна победа, надигравайки с 8:6 DevLabs, като на два пъти изоставаше - с 2:4 и 3:5. Пет гола заби Георгиев, два добави Стойков, а един - Енчев. За " дяволите " по два пъти се разписаха Панчев, Симба и Вълев.
Березка и Дебелият балет приключиха наедно - 6:6. Секов блесна с четири попадения за " руснаците ", а другите две бяха дело на Ахчиев и Колев. За " балетистите " по две осъществиха Станев, Даракчи и Василев.

Лига 4
Лидерът в Лига 4 Ретро музей записа седмата си победа от осем мача, като този път надигра с 9:3 Братчедите. Зики заби четири гола, Godzilla се регистрира с хеттрик, а Грацията и Маестрото вкараха по един път. Йорданов, Жицата и Ахмедов означиха за изгубилия отбор.
Vinica Tigers реализира първата си победа, като би с 3:1 Ария. Точни бяха Илко и Лео, а РАДО си означи автогол. За Ария се разписа Наско.
FC DJIEN надви с 10:8 над SeaBoyzFC в мач от Лига 4, като на няколко пъти изоставаше с по два или три гола разлика. Над всички бе Неделчев, който заби шест гола, а по два прибавиха Христов и Ранков. За изгубилия отбор четири пъти прецизен бе Павияна, Пехливаноглу вкара хеттрик, а един път се разписа Лютфи.
Ла Фурия се поздрави с трета поредна и общо пета победа в Лига 4, като в този кръг би с 10:5 МЕТРО Варна. Милушев бе над всички с четири гола, по два пъти се разписаха Крис и Тончев, а по един път - Христов и Маринов. За изгубилия отбор по два пъти точни бяха Красьо и Георгиев, а един път - Тасков.
Бандата на града се оправи с Мрежите с 5:1. Ташков порази два пъти противникова врата, а по един път това сториха Георгиев, Станчев и Гунев. Почетното попадение за Мрежите вкара Митев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР