ПОРТЛАНД, Орегон (АП) — Маджия Уошингтън забеляза светкавица пред дома

...
ПОРТЛАНД, Орегон (АП) — Маджия Уошингтън забеляза светкавица пред дома
Коментари Харесай

Тийнейджър от Орегон видя как 3-ма души загинаха, след като се плъзнаха върху лед в електропровод. След това тя отиде да помогне.

ПОРТЛАНД, Орегон (АП) — Маджия Уошингтън видя мълния пред дома си тази седмица в Портланд, където рискова стихия беше покрила града с лед. Като отвори щорите, тя видя червен джип с пресечен електропровод. Бременната 21-годишна щерка на съседката й крещеше на приятеля си да махне бебето им от колата.

Той се изкатери по заледената алея, носейки детето, само че преди да стигне половината път, се плъзна обратно и кракът му докосна проводника напрегнат — „ малко огън, след това пушек “, сподели Вашингтон. Майката, бременна в шестия месец, се пробвала да доближи бебето, само че тя също се подхлъзнала и била ударена от електрически ток - както и 15-годишният й брат, когато се притекъл да помогне.

18-годишният Вашингтон се нахвърли в деяние. Тя се обадила на 911 и разговаряла по телефона с диспечер, когато видяла бебето, лежащо върху татко си, да движи главата си - 9-месечното беше живо. Току-що видяла трима души, шокирани до гибел, тя се насочи на открито, решена да се опита да избави момчето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР