ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Деймиън Лилард каза, че завръщането му

...
ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Деймиън Лилард каза, че завръщането му
Коментари Харесай

Лилард се завръща в Портланд с любов към Трейл Блейзърс и общността

ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Деймиън Лилард сподели, че завръщането му в Портланд за първи път, откогато напусна Трейл Блейзърс след 11 сезона, идва с „ а доста обич ” както за екипа, по този начин и за общността.

Осемкратният участник в Мача на звездите ще изиграе първия си мач в Портланд в сряда вечерта, откогато бе сменен на Милуоки Бъкс отвън сезона.

Нямаше обиди по отношение на договорката или времето му в Портланд: Лилард искаше да отиде при кандидат за купата в НБА, до момента в който Блейзърс бяха фокусирани върху развиването на млади гении.

„ Хареса ми организацията. Обичах всички, с които ходех на работа всеки ден. И мисля, че това, което го направи най-трудно, е, че не беше, не беше скъсана връзка. Така че, завръщайки се, имайки опция да бъда тук, съм в страхотна обстановка “, сподели Лилард във вторник. „ Причината да се случи всичко това беше шансът да спечелим всичко. Не можехме да сме на това място едновременно. Така че се връщам с обич и съм разчувствуван да се върна в Moda Cen...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР