Портативните Tronsmart колонки правят домашната атмосфера още по-задушевна Black Friday кампанията

...
Портативните Tronsmart колонки правят домашната атмосфера още по-задушевна
Black Friday кампанията
Коментари Харесай

Tronsmart колонки с големи отстъпки за BlackFriday


Портативните Tronsmart колонки вършат домашната атмосфера още по-задушевна

Black Friday акцията е в разгара си за онлайн магазините по целия свят. „ Лудото ” извършване на покупки с огромни отстъпки не е единствено в петък, а продължава седмица и повече – на процедура през цялата трета десетдневка на ноември.

Така и е в световния онлайн магазин Geekbuying. Тази седмица – в интервала от 23 до 26 ноември – тече акцията за четири категории артикули и с доставки на поръчките от местни хранилища. Наред с оповестените огромни понижения на цените, купувачите могат да разчитат и на купони за отстъпка според от цената на поръчаните артикули.

Ето какви са опциите за прилагане на купони за отстъпка:

Като цяло, Black Friday акцията продължава до края на месеца (30 ноемри). Условията за присъединяване в нея от страна на купувачите са оповестени на специфична уебстраница. След ранния достъп и огромните продажби, които текат сега, следва заключителният стадий – от 26 до 30 ноември, когато Geekbuying ще предложи отстъпки до 80% за някои артикули! Това са най-ниските цени за годината и неслучайно този интервал е наименуван „ 72 часа луди продажби ”.

Специален акцент в акцията тези дни са портативните аудиоколонки и безжични слушалки Tronsmart. Това е една от най-популярните марки за аудио устройства, с необятно многообразие от артикули, които се отличават с високо качество и налични цени.

Ще разгледаме по-подробно аудио колонката, която се предлага сега на цена от $39,99 с ваучър за отстъпка NNNAnonimInc12 и доставка от склад в Германия (за $7,62). Това е компактна и елементарно портативна безжична Bluetooth колонка, с която можете да си организирате музикално празненство когато и да е и на всяко място. Тя е задоволително мощна, издръжлива и с динамичен тон, с цел да се насладите на преживяването – сами или в приятна компания.

Tronsmart Force употребява SoundPulse технология и два пасивни радиатора, които обезпечават до 40W изходна мощ (2x20W) с рисков, бездънен бас, който изпълва всяко кътче на помещението. Двойката представители възпроизвежда същински стерео тон (80Hz-18KHz), а екулайзърът с Tri-Bass резултати разрешава най-хубавата конфигурация на звука съгласно жанра на музиката – 3D стерео, екстра бас и общоприет режим.

Колонката може да възпроизвежда музика до 15 часа с едно зареждане на батерията – в действителност батериите са две с потенциал по 3300 мАч всяка, а цялостното им зареждане лишава към 3 часа. Стерео представителят възпроизвежда безжично аудио от смарт телефон или друго устройство през Bluetooth 5.0 от разстояние до 20 метра. Поддържа също стриймване посредством NFC технология.

Tronsmart Force е издръжливо устройство, което ще ви служи правилно както вкъщи и в затворени пространства, по този начин и навън – когато сте на ски през зимата или на море през лятото. Колонката е водоустойчива по стандарта IPX7, тъй че няма да се повреди от пръски вода. Тя има размери 204x64x80 мм и тежи към 780 грама. Предлага също слот за Micro SD/TF карти, aux-вход и функционалност хендсфри.

в този момент на цена от $39,99, като употребявате ваучър за отстъпка NNNAnonimInc12. Доставката се прави от немски склад и ще оскъпи поръчката със $7,62. Добра концепция е също да се комбинират две такива колонки за още по-вълнуващо преживяване с домашния тв приемник.

Ето още няколко практични аудио продукта на Tronsmart, налични сега на преференциални цени:

– $69,99, ваучър NNNAnonimInc1, доставка от Германия ($5,98)

– $21,99, ваучър NNNAnonimInc2, доставка от Германия ($10,71)

– $78,99, ваучър NNNAnonimInc8, доставка от Чехия

– $34,99, ваучър NNNAnonimInc13, доставка от Германия ($9,78)

– $22,39, ваучър NNNUIUXTECH5, доставка от Европа ($1,54)

– $42,99, ваучър NNNUIUXTECH6, доставка от Германия ($6,58)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР