Порталът Объясняем.рф и едноименният канал в Telegram ще бъдат домакини

...
Порталът Объясняем.рф и едноименният канал в Telegram ще бъдат домакини
Коментари Харесай

Стартира уебсайт с официална информация от Русия, но у нас е забранен

Порталът " Объясняем.рф " и едноименният канал в Telegram ще бъдат домакини на публична и тествана информация за противопоставяне на фалшифи вести и клюки за настоящата обстановка в страната, сподели вицепремиерът Дмитрий Чернишенко предния ден. Поради ограниченията обаче този уеб страница не работи на територията на България.

Сега в обществените мрежи и медиите се популяризират доста разнообразни материали, от време на време непроверени и даже искрено подправени. Затова е значимо държавното управление да предава на хората настояща и достоверна информация, изясни вицепремиерът.

Порталът към този момент получи отговори на въпроси от жители в разнообразни области, които бяха събрани от обществените мрежи във всички райони на страната - от транспортните връзки до въпросите за финансовата непоклатимост и работата на просветителните институции.

Скоро на портала ще бъде налична и форма за противоположна връзка, посредством която жителите ще могат да задават своите въпроси по отношение на настоящата обстановка в страната. Отговорите на въпросите ще бъдат образувани навреме с присъединяване на представители на съветските ведомства и министерства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР