Порталът на модерните необвързани хора Match.com се нагърбва с тежката

...
Порталът на модерните необвързани хора Match.com се нагърбва с тежката
Коментари Харесай

Осемте правила на модерната среща

Порталът на модерните необвързани хора Match.com се нагърбва с тежката задача да покаже по какъв начин са се трансформирали разпоредбите на срещите в цифровата епоха, когато връзката е толкоз лесна.

Но и освен! От това кой кого би трябвало да потърси през прибавянето във Фейсбук чак до представянето пред приятелския кръг, анкетата на уеб страницата демонстрира много забавни отговори на някои от най-популярните въпроси, които вълнуват хората без връзки. “Важно е да знаят, че нещата се трансформират непрестанно, ” споделя Уитни Кейси, специалист по връзките от Match.com. “Това изследване демонстрира, че държанието на хората, които излизат на срещи през днешния ден, е много по-различно от това в предходни години. По-младите хора е доста по-вероятно да проучат индивида насреща в обществените мрежи и откакто се видят онлайн, да му изпратят известие. За разлика от тях, по-възрастните, необвързани хора, подхожат малко по-скептично към срещите в модерното общество. ”

Ето кои са осемте съществени правила, дефинирани от проучването, извършено измежду потребителите на Match.com.

Той кани, тя заплаща

Едно от обичайните неща за срещите, а точно фактът, че мъжът е длъжен да направи първата стъпка, е настоящо и през днешния ден. Въпреки това, съгласно Match.com, 41% от дамите оферират да платят сметката на първа среща или най-малко да си я разделят.

Всичко се случва в първите 15 минути

Според младежите, които вървят интензивно на срещи, са нужни единствено 15 минути, с цел да разберете дали с даден човек имате химия или не. 31% от мъжете и дамите са съгласни по този въпрос. Въпреки това, не се тормозете, че ще изпаднете в неуместна обстановка – единствено 12% споделят, че им се е случвало някой да си тръгне, преди срещата да е завършила.

 a1008a1891c08bd8362064151d07715e

Честността е най-хубавият метод

Не си прекарвате добре? Кажете му. Анкетата сочи, че 52% от хората, които нямат връзка, избират да бъдат откровени с тях, при положение, че не ги харесват. Няма по какъв начин да не се съгласим с този факт. Нито една от двете страни не печели нищо от недомлъвки и неизказани неща. Освен това, в никакъв случай не знаете дали по някакъв мотив няма да се натъкнете на този човек на различен стадий от живота си. Маниерите и възпитанието са преди всичко.

Секс на първа среща? Помислете отново

80% от участниците в анкетата са безапелационни, че сексът на първа среща не е по никакъв начин целесъобразен. Според тях, в случай че още от първия път се осмелите на тази стъпка, сътрудникът ви ще е по-малко стимулиран да ви се обади още веднъж или въобще ще изгуби интерес.

Да му се обадите ли по-късно?

Отговорът безспорно е “Да ”, стига, несъмнено, да сте заинтригувани. Въпросът обаче е по кое време. 48% от дамите се вземат решение те да се обадят или да пишат на мъжа и то в първите 24 часа след срещата. Цели 68% от мъжете пък обичат да се “правят на недостъпни ” и да потърсят дамата чак три дни, откакто са излезли.

Класическата връзка е целесъобразна

Дигиталната епоха предлага безчет благоприятни условия за диалог след среща: Фейсбук, Skype, смс, Viber, даже имейл. Изненадващ обаче е фактът, че 80% от хората избират положителното остаряло телефонно позвъняване пред всички останали неща, взети дружно.

Да, можете да го добавите във Фейсбук

Бъдете спокойни, безконечната алтернатива дали да изпратите другарство на индивида, който харесвате, тревожи всички. Не е проблем да откриете профила му, да разгледате фотосите и общите ви другари, само че съгласно 21% от интервюираните в Match.com, бутонът “Изпрати другарство ” би трябвало да натиснете едвам след 2-3 срещи. 11% пък считат, че връзката би трябвало да се задълбочи, с цел да го създадат. Тези ниски проценти в последна сметка значат, че до момента в който към момента не сте сигурни какво желаете от индивида насреща, не би трябвало да го добавяте.

Запознайте го с приятелите си

Приятелският кръг от време на време се радва на неприятна известност, изключително кагато стане дума за срещи, само че 50% от мъжете и 35% споделят, че биха срещнали индивида, с който излизат, още в първия месец. Понякога страничният взор към нещата може да е много потребен.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР