Порталът на Лъва е космическо събитие, което се случва всяка

...
Порталът на Лъва е космическо събитие, което се случва всяка
Коментари Харесай

Лъвската порта – най-специалният ден в астрологията

Порталът на Лъва е галактическо събитие, което се случва всяка година сред 28 юли и 12 август и доближава своя пик на 8 август, когато слънцето в Лъв, звездата Сириус, поясът на Орион и Земята се подреждат в една линия. Това основава мощен портал от сила.

 

Тъй като събитието се случва, когато слънцето е в сезона на Лъв (знакът, прочут със силата и решителността), отсам идва и името Лъвската врата.

 

Това е едно от най-чаканите галактически събития в астрологията, където изобилието от позитивна сила оказва помощ на хората да си слагат цели и да демонстрират желания и се има вяра, че всичко това ще се сбъдне. Това е времето от годината, когато мъдростта ще е с вас и това ще ви даде невероятна опция за напредък. Всеки, който търси смяна в метода си на живот, слага си нови цели или желае да реализира повече, тази врата е за вас!

 
Какво споделя Историята
 

Според древноегипетската космология Лъвската врата е зората на нова година и интервал, в който се слагат нови решения за бъдещето. Интересното е, че античните египтяни почитали звездата Сириус (най-ярката звезда) и всичките им церемонии и метод на живот се въртели към Сириус, защото вярвали, че това е вратата към небето и мъдростта. Те вярвали, че този портал се появява, когато Слънцето в Лъв, земята и Сириус се подреждат в една линия с пирамидите в Гиза.

 

В индуизма също Сириус (Кучешката звезда) е прочут като Свана, кучето на крал Юдхиштхира, който бил подготвен да изостави парадайса поради лоялното си куче, само че в последна сметка бил позволен в парадайса, като се има поради неговата жертва за Свана. Звездата съгласно индуизма също символизира положително държание и познание.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР