PORT-AU=PRINCE, Хаити (AP) — Хаитянски съдия, разследващ убийството през юли

...
PORT-AU=PRINCE, Хаити (AP) — Хаитянски съдия, разследващ убийството през юли
Коментари Харесай

Хаитянски съдия иска да интервюира вдовицата на убития президент в изтекла заповед, получена от AP

PORT-AU=PRINCE, Хаити (AP) — Хаитянски арбитър, проверяващ убийството през юли 2021 година на президента Жовенел Моис, издаде заповед за арест на неговия жена в края на предходната година за това, че не съумя да се срещне с него, с цел да може той да я разпита за случая, съгласно юридически документ, изминал късно в понеделник, с който Асошиейтед прес разполага.

Заповедта е с дата 25 октомври и е подписана от Съдия Валтер Волтер, който следи настоящото следствие на убийството, осъществено в частната резиденция на Moïse, където управляващите споделят, че група тежко въоръжени мъже са го простреляли десетина пъти и са ранили брачната половинка му, Martine Moïse.

The заповедта от една страница съдържа малко детайлности, като се изключи че управляващите се стремят да интервюират Martine Moïse за случая. Той не показва, нито допуска никакво присъединяване.

Martine Moïse не можа да бъде открита незабавно за коментар, а представител на неин юрист, основан във Флорида, сподели, че се пробва да се свърже с нея.

Съобщенията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР