Porsche развива успешно гамата си модели със средно разположени двигатели

...
Porsche развива успешно гамата си модели със средно разположени двигатели
Коментари Харесай

Още по-добрите Porsche 718 GTS

Porsche развива сполучливо гамата си модели със приблизително ситуирани мотори с новите двуместни 718 Boxster GTS и 718 Cayman GTS. Мощността на колите нараства до 365 кс с помощта на новоразработен всмукателен колектор и усъвършенстван турбокомпресор за 2.5-литровия, 4-цилиндров боксер мотор. С тези усъвършенствания моторът към този момент доставя с 15 кс повече от 718 S и с 35 кс повече от GTS предшественика си.

Новите модели със приблизително ситуирани мотори са налични с ръчна шестстепенна трансмисия, а по желание може да бъдат оборудвани със Sport Chrono Package, Porsche Torque Vectoring (PTV) с механично заключване на задния диференциал и Porsche Active Suspension Management (PASM), което понижава височината на купето с 10 милиметра.

 Дизайнерският състезателен дух на новите модели Porsche 718 GTS @@@

Максималният въртящ миг от 430 Нм оказва помощ за по-добро ускоряване и гъвкави стойности – сред 1 900 и 5 000 об./минута. Когато моделът е оборудван с спомагателните PDK и Sport Chrono Package ускорението от 0 до 100 км/ч се прави за 4.1 секунди. Максималната скорост и на двата модела доближава 290км/ч.

По GTS: многочислени черни детайли извън и от вътрешната страна

Новите GTS модели се открояват от 718 освен в областта на технологиите, а и на визията. Цялата предница натъртва на спортния темперамент, заложен във философията им. Типично за GTS, предните светлинни модули и Bi-Xenon фаровете са затъмнени в черно. В задната част на автомобила стилното черно е даже още по-застъпено: още веднъж затъмнени фарове, черно лого, централно разположените черни изпускателни тръби. Черните GTS емблеми в основата на вратите и 20-инчовите черни колела допълват черната сатенена визия на двата модела.

 Дизайнерският състезателен дух на новите модели Porsche 718 GTS @@@

Хронометърът на Sport Chrono Package също намира място на таблото, интегриран като централен съставен елемент. И в двата модела лидерът и пасажерът начело се любуват на спортни седалки от най-високо равнище, което ги отличава от предшествениците.

 Дизайнерският състезателен дух на новите модели Porsche 718 GTS @@@

Porsche 718 Boxster GTS и Porsche 718 Cayman GTS ще са налични от средата на декември в Германия на цени надлежно 78 160 и 76 137 евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР