Porsche обяви, че с представител на 100% електрическото й пазарно

...
Porsche обяви, че с представител на 100% електрическото й пазарно
Коментари Харесай

Електрическото Porsche Taycan записа нов рекорд на Гинес

Porsche разгласи, че с представител на 100% електрическото й пазарно предложение Taycan е бил записан нов международен връх, приет от Guinness World Records, за минимум време на зареждане по време на класическото пресичане на Съединени американски щати - от Лос Анджелис до Ню Йорк.

Зад кормилото на електрическата кола е бил Уейн Гърдис, който може да се похвали с няколко международни върха за икономично шофиране, е имал главната задача да усъвършенства настоящото, все още, - минимум време за зареждане за изминаване на нужното разстояние, от 7 часа и 10 минути.

Крайният резултат от самодейността на Porsche и Гърдис, покрила разстояние от 2 834.5 благи (малко над 4560 километра), е бил единствено 2 часа 26 минути и 48 секунди.

"Като съпоставям опциите за зареждане при няколко разнообразни напълно електрически коли, които съм карал досега, Taycan е задава нова летва ", разяснява Гърдис. "Първият път когато зареждах на 350 kW станция, (зарядът) от 6% до 82% се появи за единствено 22 минути ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР