Porsche обяви, че марката ще покаже обновената версия на хитовия

...
Porsche обяви, че марката ще покаже обновената версия на хитовия
Коментари Харесай

Това е таблото на обновеното Porsche Cayenne

Porsche разгласи, че марката ще покаже обновената версия на хитовия си и - Cayenne, единствено след няколко дни- на 18 април, а до момента в който чакаме премиерата, от компанията разпространиха няколко фотоси на предното табло на автомобила.

Изцяло новото осъществяване на предното табло на Cayenne се назовава Porsche Driver Experience и дава обещание напълно ново преживяване вследствие на консолидираното на цифровизирани повърхности, включително и предлаган като в допълнение съоръжение екран пред пасажера на предната седалка.

При обновената версия на , Porsche Driver Experience е изпълнен с 12.6-инчов инструментален панел с редица благоприятни условия за персонализация на подавана информация, 12.3-инчов централен екран на инфо-развлекателната и информационната система, актуализирана централна подпора, ново разположение на селектора за предавките, нов многофункционален състезателен волан и други.

Предлаганият като в допълнение съоръжение екран за пасажера начело е 10.9-инчов и дава опция за работа с навигационната и мултимедийната система. Той е изпълнен със специфичен горен филм, който подсигурява, че лидерът няма да бъде разконцентриран от подаваната на него информация, а пасажерът ще може да умерено да се наслаждения на обичаното си мултимедийно наличие.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР