Поройни дъждове, придружени с ураганни ветрове, и наводнения в около

...
Поройни дъждове, придружени с ураганни ветрове, и наводнения в около
Коментари Харесай

Поройни дъждове с ураган удавиха Турция, десетки полети са отменени

Поройни дъждове, съпроводени с ураганни ветрове, и наводнения в към 44 окръга на Турция, в това число в Истанбул, предизвикаха усложнения в сухопътния превоз и частични спирания във въздушния трафик. Това заяви БНР и Българска телеграфна агенция.

Турските авиолинии отложиха през вчерашния ден и през днешния ден от летище Истанбул десетки полети по вътрешните дестинации поради неприятното време. Спряни са полетите до Анталия, Сивас, Кахраманмараш и Ерзурум, заяви представителят на " Търкиш Еърлайнз " Яхия Юстюн. Той добави, че е допустимо през днешния ден да бъдат отсрочени още полети и до други дестинации и предизвести пасажерите да наблюдават за ситуацията от уеб страницата на самолетната компания. Не се оповестява за анулация на полети по интернационалните дестинации.

Междувременно от Координационния център за бедствия /АКОМ/ оповестиха, че през вчерашния ден в 20 региона на Истанбул са паднали по 221 литра превалявания на кв.м. Много подлези, сутерени на жилищни здания, пътни артерии са наводнени, което сътвори усложнения за трафика. За известно време бе прекратено придвижването на метрото по линията  Алибейкьой-Eминьоню.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР