Порно индустрията съсипа няколко от най-популярните порно актриси. Каналът Vbox7

...
Порно индустрията съсипа няколко от най-популярните порно актриси. Каналът Vbox7
Коментари Харесай

Порно актриси, които загинаха трагично при мистериозни обстоятелства

Порно промишлеността унищожи няколко от най-популярните порно актриси. Каналът Vbox7 напомня част от тях и от какво са умряли.

Далия Скай

Миналата година 31-годишната порнографска актриса бе открита мъртва в кола, паркирана в Лос Анджелис. По тялото ѝ чиновниците на реда откриха сериозна рана, само че без признаци на битка. По-късно бе открито, че актрисата се е самоубила. Преди това Далия е споделила, че е имала финален етап на рак. Далия е взела участие допълнително от 600 кино лентата, един от които получи по едно и също време девет номинации за порно " Оскар ".
                             

Оливия Нова

Нейната гибел бе част от черната серия с пoрно актриси, поради което даже се бе заговорило за проклинание над промишлеността. Според правосъдната експертиза, в тялото на Оливия били открити големи количества алкохол и дрога.  " Radar OnLine " писа, че в тялото на Оливия били открити и следи от кокаин. Нейни близки разкриха, че тя била в тежка меланхолия поради приятеля ѝ, който направил самоубийство през април 2017 година и по този начин и не можела да се помири със загубата. Скоро след гибелта му направила и злополука в пияно положение и лежала в болница.
                             

Огъст Еймс

23-годишната канадската порнозвезда Мерседес Грабовски, известна под псевдонима Огъст Еймс (August Ames), се самоуби през 2017 година поради обвинявания в хомофобия и онлайн тормоз. Еймс стана жертва на вълна от отрицателни мнения в обществените мрежи, откакто разгласява в Twitter, че не желае да снима сцена с сътрудник, който преди този момент се е снимал в гей порно. По-голямата част от порно актрисите се тормозят да вършат подиуми с мъже, които имат история в гей порнографията, вярвайки, че това би ги изложило на по-висок риск от заразяване с ХИВ. Еймс отхвърли да е хомофоб.



Оливия Луа

23-годишната Оливия Луа бе открита мъртва в клиника за лекуване на зависимости в Калифорния. Нейната гибел е следващата от серията трагични смъртни случаи в порноиндустрията през 2018 г.Семейството и приятелите на Луа били " надълбоко загрижени " от количеството медикаменти, които тя вземала по лекарско предисание, главната версия е, че е умряла от разбъркване на медикаменти с алкохол.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР