Порицание за Тошко Йорданов заради дрескода, който бе избрал за

...
Порицание за Тошко Йорданов заради дрескода, който бе избрал за
Коментари Харесай

Тошко Йорданов с порицание в НС заради облеклото си

Порицание за Тошко Йорданов поради дрескода, който бе избрал за Народното събрание. Председателят на ПГ на „ Има подобен народ” бе облечен с тениска с надпис „ HARVARD LAW - just kidding”.
Прочетете още
Върху нея Йорданов носеше сако, което обаче смъкна щом излезе на парламентарната естрада. „ Искам да ви припомня, че се намираме в Народното събрание. Вашето облекло не дава отговор на висотата на тази трибуна”, подлага на критика го краткотрайният ръководител на Народно събрание Мирослав Иванов, написа Дарик.

Припомняме, че в Харвардския университет са учили министър председателят и вицепремиерът в оставка Кирил Петков и Асен Василев.

През предишния парламент съпартийникът на Йорданов Филип Станев получи забележка от Ива Митева, че идва на работа в Народното събрание със скъсани дънки. Тогава депутатът бе избрал за пленарната зала настоящ модел джинси с кръпки, които бе съчетал със сако в ален цвят. Тогава Тошко Йорданов и Станев, който не е народен представител в този парламент, постоянно се показваха в пленарната зала с тениски.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР