Поредното издание на големия Автомобилен салон в София официално отвори

...
Поредното издание на големия Автомобилен салон в София официално отвори
Коментари Харесай

Гриша Ганчев заложи на червено на още едно място! Ама че миски на щанда на GreatWall и НAVAL на Автосалона

Поредното издание на огромния Автомобилен салон в София публично отвори порти. Лично министър Ивайло Московски даде старта на ревюто.

Още в самото начало измежду най-посещаваните щандове е този на GreatWall и НAVAL, които с в целия си искра. Сред аргументите за интереса към щанда е наличието и на няколко Мис в червени рокли.

Наред с останалите автомобилни марки, тази година Great Wall ще изненада феновете и посетителите на форума с нови и ефектни модели, специфични промоции и доста дарове на щанда на марката, ситуиран в зала 5.

Ще бъде показан премиерният за България модел – HAVAL H2, чийто продажби ще започват от началото на 2018 година. Моделът ще се предлага както с ръчна, по този начин и с автоматизирана скористни кутии.

Освен HAVAL H2, на щанда на марката ще бъде показан за първи път в Европа напълно новия HAVAL H6, моделът, който дебютира през април на ревюто в Шанхай и обра овациите на експертите. В момента неговият предходник се предлага в България под марката Great Wall.

Сред другите експонати ще бъде особено създадената версия на Great Wall Н6 предопределена за офроуд фенове. Модификация е взаимна разработка с водача в офроуд оборудването – Gladiator Offroad-Technik – и носи името Great Wall Н6 Gladiator Edition.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР