Поредното ексклузивно събитие в Sofia Ring Mall събра за първи

...
Поредното ексклузивно събитие в Sofia Ring Mall събра за първи
Коментари Харесай

Среща със звездите от Фермата събра почитатели от 1 до 78 години

Поредното извънредно събитие в Sofia Ring Mall събра за първи път всички участници в най-хитовото риалити Фермата: Съединение и техните фенове. На почитател срещата пристигнаха стотици фенове, които видяха, поговориха и се снимаха с обичаните тв-герои на България.

Над 2-часовата среща с участниците в най-позитивното риалити протече при голям интерес. За персонална среща със звездите се тълпяха фамилии, младежи и по-зрели фенове, измежду които най-малкият беше на 1 година, а най-възрастният – на 78!

Специално за събитието, което за първи път събра отвън стопанството отпаднали и сегашни участници в сезон 4 на Фермата по bTV, в Sofia Ring Mall дойдоха хора от всички краища на страната. Най-много километри пропътуваха две дами от Бургас, с цел да се възползват от неповторимата опция да срещнат с любимците си Лили и Дидо.

Най-голям интерес измежду почитателите провокираха вокалистът на D2 Дидо, Роман, Лилия, Александра, Калоян и волейболната звезда Владо Николов. Най-верните фенове на риалити звездите съумяха да съберат подписи и да се снимат с всички участници, а някои от младите почитатели бяха пристигнали готови с ръчно направени картички с имената на всички участници в шоуто.

Фен срещата с участниците във Фермата единствено броени дни преди огромния край по bTV на най-гледаното тв-шоу на 16 декември, затвърждава задачата на Sofia Ring Mall да провежда извънредни събития и да дава неповторими прекарвания за своите клиенти.

Следвайки концепцията за "one-stop-shop " - с едно идване посетителите да задоволят всичките си потребности за извършване на покупки, с обогатения избор от заведения за хранене и първокласни магазини, комерсиалния център в полите на Витоша се постанова като желана дестинация за добър метод на живот и за съвършено превозване на свободното време на цялото семейство.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР